Persoonlijke ontwikkeling en loopbaancoaching

Als professional wil je jezelf blijven ontwikkelen. Werken aan je ambities, persoonlijke uitdagingen en vol in het leven staan. Dit heet persoonlijke ontwikkeling!
Loopbaancoaching is erop gericht dat je meer uit je loopbaan én uit jezelf haalt!

Veel voorkomende vragen bij persoonlijke ontwikkeling en loopbaancoaching

-Je wil eigenlijk wel eens een andere baan
-Je wilt groeien in jouw functie
-Je functioneert goed, maar haalt er niet uit wat erin zit
-Je wilt meer jezelf kunnen zijn
-Je wilt sneller in actie komen
-Je hebt ambitie, maar het lukt niet om er daadwerkelijk invulling aan te geven
-Je weet nog niet precies hoe jouw toekomst eruit ziet
-Je overweegt een studie

Misschien heb je nog niet helemaal helder wat je nu precies wilt naar de toekomst toe. Loopbaancoaching helpt je om jouw toekomst uit te stippelen dit daadwerkelijk te kunnen realiseren.

Persoonlijke ontwikkeling

Loopbaancoaching start bij jou als persoon. Je kunt hele mooie plannen maken over jouw loopbaan, maar als het niet bij jou past, als je er geen energie van krijgt dan slaagt jouw loopbaanplan  niet.
Het is dus belangrijk om bij een loopbaantraject goed te kijken jouw dieperliggende drijfveren zijn. Wat maakt jou als persoon uniek en waar wordt je blij van.
Als dat helder is dan start je aan een succesvol loopbaantraject en heb je een aanpak voor jouw persoonlijke ontwikkeling helder.

Loopbaancoaching

 1. Analyse van persoonlijkheid, ontwikkelwensen en
 2. Arbeidsscan
 3. Individuele coachgesprekken
 4. Training *
 5. Persoonlijk ontwikkelplan*training is optioneel, deze optie wordt vaak gekozen door medewerkers die een totaalpakket aan coaching, loopbaanbegeleiding en training willen

Wil je meer en uitgebreidere informatie over loopbaancoaching, begeleiding en coaching lees hieronder de uitgebreide toelichting over hoe loopbaancoaching in zijn werk gaat en de mogelijkheid om subsidie te krijgen voor ontwikkeladvies van de overheid!

Weet je genoeg en heb je zin om te starten maak dan gelijk een vrijblijvende en oriënterende afspraak:

Unieke subsidiemogelijkheid van de overheid voor gratis loopbaancoaching en ontwikkeladvies

Het kabinet helpt mensen om zich aan te passen aan die nieuwe realiteit door werkenden en werkzoekenden een kosteloos ontwikkeladviestraject aan te bieden bij een loopbaanprofessional.

Voor wie is de subsidieregeling voor gratis ontwikkeladvies 2020 van de overheid?

Iedereen vanaf 18 jaar, tot de pensioengerechtigde leeftijd en een band met de Nederlandse arbeidsmarkt komt in aanmerking voor dit ontwikkeladvies.
Dat zijn dus zowel mensen die (nog) aan het werk zijn, inclusief zzp’ers en zelfstandig ondernemers, als mensen die geen werk meer hebben.

Wat houdt het ontwikkeladvies in?

Het gratis ontwikkeladvies wat gesubsidieerd wordt door de overheid is een kort traject waarmee je inzicht krijgt in jouw toekomstperspectief en toekomstige loopbaanmogelijkheden. Het is de eerste stap in een mogelijke (her)oriëntatie op jouw arbeidsmarktpositie.

 • 3 individuele sessies waar we onderzoeken waar jij blij van wordt, wat jouw werk zinvol maakt, waar je energie van krijgt en wat je nodig hebt om met plezier te blijven werken
 • Arbeidsmarktscan. Dit is een vast onderdeel van het ontwikkeladvies 2020. Hiermee brengen we jouw arbeidsmarktpositie in kaart en het vormt een hulpmiddel om de vragen ‘wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik’ te beantwoorden

Het resultaat van het ontwikkeladvies is een praktisch persoonlijk ontwikkelplan. Een actieplan met stappen die je kunt zetten om de volgende fase van je loopbaan duurzaam vorm te geven.

Wat mag je van mij verwachten als loopbaancoach

Het ontwikkeladviestraject is vooral een bewustwordingstraject. We kijken naar waar je nu staat in je loopbaan en onderzoeken of, en welke stappen je in kunt gaan zetten, maar ook hoe je zelf de regie kunt nemen over je loopbaan. Na het ontwikkeladvies ga je zelf aan de slag met jouw ontwikkelplan (al dan niet met ondersteuning).

Ik regel jouw subsidieaanvraag, daar heb je als deelnemer geen omkijken naar!
Zelf vul je een aantal verplichte documenten in om voor dit gesubsidieerde traject in aanmerking te komen.


Bescherming persoonsgegevens

Bij LVcoaching krijg je gratis toegang tot jouw persoonlijke ontwikkelomgeving. Hierin kun je in een beveiligde omgeving chatten met jouw coach, verslagjes maken, documenten delen en bewaren. Jouw persoonlijke ontwikkelomgeving is AVG-proof. Dat betekent dat aan alle eisen ter bescherming van jouw persoonsgegevens voldaan is. Het is goed om te weten dat jouw werkgever geen inzage heeft of krijgt in dit traject. Het traject gaat buiten jouw werkgever om.

Praktische informatie ontwikkeladvies 2020

 1. Je stuurt een mail dat je je aan wilt melden voor het ontwikkeladvies 2020 naar linda@lvcoaching.nl
 2. Binnen 48 uur wordt je door mij gebeld en houden wij een kort intakegesprek
 3. Je ontvangt een inlogmail voor Pluform. Pluform is jouw persoonlijke, beveiligde omgeving waarin je documenten kunt oploaden, aantekeningen kunt maken en kunt chatten met mij als coach.
 4. Je ontvangt in Pluform een checklist met zaken die je vooraf aan moet leveren

Er is een maximaal bedrag aan subsidie gesteld door de overheid, dus wacht niet te lang en meld je aan op linda@lvcoaching.nl

​Meer informatie over de tijdelijke subsidieregeling NL leert door met inzet van ontwikkeladvies is gepubliceerd in de Staatscourant van 24 juli 2020. Ook vind je meer informatie over de regeling op de website van het ministerie, Hoe werkt Nederland

 

Loopbaancoaching, hoe gaat dat in zijn werk?

Je wilt werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling, jouw ambitie vormgeven en je bent op zoek naar een loopbaantraject. LVcoaching biedt uitstekende en volledige ontwikkeltrajecten. In deze trajecten heb je de keuze in individuele coaching, loopbaanbegeleiding, arbeidsmarktscan, trainingen of een combinatie hiervan!
In een intakegesprek onderzoeken we jouw ontwikkelvraag en krijg je na afloop een maatwerkvoorstel.

Ik geef je hieronder meer informatie over het traject. Omdat een loopbaantraject zeer persoonlijk is en de invulling sterk afhangt van jouw persoonlijkheid, ontwikkelvraag en jouw huidige situatie is het raadzaam om een oriënterend gesprek in te plannen.

 1. Doelen stellen
  In loopbaancoaching kijken we naar jouw ambitie, jouw persoonlijke ontwikkeldoelen en de ervaring die je al hebt. We kijken welke vorm van coaching en begeleiding bij jou past en hoe je blijvend resultaat kunt boeken.
 2. Jezelf meer beter leren kennen
  Pas als je weet wie je bent, kan je met jezelf aan de slag. Je krijgt inzicht in jouw persoonlijkheid, jouw drijfveren, talenten en ontwikkelmogelijkheden. Hier hoort bij dat je een arbeidsscan doet, zodat je weet waar jouw kansen liggen.
  .
 3. Dieper liggende drijfveren
  We onderzoeken de situaties, jouw gedrag en emoties in verschillende situaties. Hoe verhouden deze zich tot jouw ambitie in jouw leven?
  Hoe neem je de regie in handen zodat je daadwerkelijk jouw loopbaan en persoonlijke ontwikkeling kunt realiseren!
  .
 4. Resultaat 
  Het resultaat van jouw loopbaantraject is een persoonlijk en praktisch ontwikkelplan. Een actieplan met stappen die je kunt zetten om de volgende fase van je loopbaan duurzaam vorm te geven.
 5. Reflectie & evaluatie
  We bespreken het effect van het loopbaantraject. Ben je echt dichterbij jouw doel gekomen? Wat heb je daadwerkelijk structureel aangepakt? En hoe blijf je verbeteringen toepassen? Welke signalen zijn voor jou belangrijk om zelf de regie te borgen en te herpakken?

Plan een oriënterend kennismakingsgesprek. Hierin bepaal je jouw route en samen met de loopbaancoach kijk je naar welke vorm van ontwikkeling bij jou past!
Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!