Zakelijke klanten van LVcoaching

LVcoaching helpt bedrijven met professionele supervisie, coachingstrajecten, cultuurtrajecten, teamcoaching en trainingen. Hieronder treft u opdrachtgevers aan die met LVcoaching hebben gewerkt.

  • Tijdens mijn samenwerking met Linda is mij opgevallen dat zij 'de koe bij de horens vat'. Ze komt snel in actie en weet op een open en reële manier problemen op te lossen. Naast haar eigen ontwikkeling heeft ze ook oog voor de ontwikkeling van haar team. En niet alleen taak- en procesgericht, maar zeker ook mensgericht. Zowel op individueel niveau als in de samenwerking op teamniveau kan zij anderen stappen laten maken.

    J. van Heugten

Kijkt u ook bij onze recensies voor meer klantervaringen

Coaching, Training en Interimmanagement voor bedrijven

Bij LVcoaching kan je terecht als je:
-directeur, manager of eigenaar bent van een bedrijf en supervisie wilt op jouw handelen, als werk & prive niet in balans zijn of als je simpelweg een aantal managementtaken uit handen wilt geven
-een medewerker hebt die meer in zijn mars heeft dan hij of zij laat zien
-een medewerker hebt die in een dip zit en je samen met de medewerker coaching overweegt
-een persoon bent die volop in het werkende leven staat , maar hardnekkig gedrag vertoont

LVcoaching biedt trainingen voor bedrijven. Dit is altijd maatwerk en start met een oriënterend gesprek. Een aantal voorbeelden tref je aan op de pagina voor bedrijven

Regio

LVcoaching heeft een kantoor en praktijkruimte in Amersfoort. Coaching kan tevens plaatsvinden op locatie of in de buurt van de locatie. LVcoaching is aangesloten bij Het Coachhuis en heeft de beschikking over verschillende coachlocaties in  centraal in Nederland, onder andere in Utrecht, Rotterdam, Apeldoorn, Amsterdam, Woerden, Zwolle, Den Bosch.

LVcoaching is werkzaam in de provincies: Utrecht,  Flevoland, Gelderland, Zuid-Holland, Noord-Holland, Overijssel en Noord-Brabant.