Loopbaancoaching

Als professional wil je jezelf blijven ontwikkelen. Werken aan je ambities, persoonlijke uitdagingen en vol in het leven staan.  Loopbaancoaching is erop gericht dat je meer uit je loopbaan én uit jezelf haalt!

Veel voorkomende vragen bij persoonlijke ontwikkeling en loopbaancoaching

 • Je wil eigenlijk wel eens een andere baan
 • Je wilt groeien in jouw functie
 • Je functioneert goed, maar haalt er niet uit wat erin zit
 • Je wilt meer jezelf kunnen zijn
 • Je wilt sneller in actie komen
 • Je hebt ambitie, maar het lukt niet om er daadwerkelijk invulling aan te geven
 • Je weet nog niet precies hoe jouw toekomst eruit ziet
 • Je overweegt een studie

Misschien heb je nog niet helemaal helder wat je nu precies wilt naar de toekomst toe. Loopbaancoaching helpt je om jouw toekomst uit te stippelen dit daadwerkelijk te kunnen realiseren.

Persoonlijke ontwikkeling in loopbaancoaching

Loopbaancoaching start bij jou als persoon. Je kunt hele mooie plannen maken over jouw loopbaan, maar als het niet bij jou past, als je er geen energie van krijgt dan slaagt jouw loopbaanplan  niet.
Het is dus belangrijk om bij een loopbaantraject goed te kijken jouw dieperliggende drijfveren zijn. Wat maakt jou als persoon uniek en waar wordt je blij van.
Als dat helder is dan start je aan een succesvol loopbaantraject en heb je een aanpak voor jouw persoonlijke ontwikkeling helder.

3 woorden: meedenkend, behulpzaam en vertrouwen. Als je op zoek bent naar een coach die je écht verder helpt, dan zou ik voor Linda gaan! Ik wist zelf even niet hoe ik verder moest qua loopbaan en was onzeker over mijn situatie. Welke baan past bij mij, wat wordt mijn aanpak op korte en lange termijn, hoe krijg ik zelfvertrouwen over mijn persoonlijke situatie? Met de tips, het vertrouwen en de handvaten die Linda mij steeds gaf (n.a.v. persoonlijkheidsscan), kreeg ik net dat zetje in de goede richting. Dat had ik nodig. Nu heb ik dankzij haar tips een baan gevonden die bij mij past! Echt als ik 10 sterren kon geven voor dit traject, zou ik dat doen. Bedankt Linda 🙂

Mw. M. Ritmeester

Loopbaancoaching, de aanpak

 1. Analyse van persoonlijkheid, ontwikkelwensen en interesses
 2. Arbeidsmarktscan
 3. Individuele coachgesprekken
 4. Training *
 5. Persoonlijk ontwikkelplan

*training is optioneel, deze optie wordt vaak gekozen door medewerkers die een totaalpakket aan coaching, loopbaanbegeleiding en training willen

De arbeidsmarktscan

De arbeidsmarktscan is een uitgebreid onderzoek naar jouw persoonlijk profiel, loopbaankansen en gaat dieper in op welke functies / beroepen het best bij jouw persoon en kwaliteiten aansluiten.

Onderdelen van deze arbeidsmarktscan:

 • beroepentest
 • interessescan
 • competentiescan
 • persoonlijkheidsprofiel
 • scan op kansrijke beroepen

Je ontvangt een uitgebreid rapport waarin jouw talenten aan favoriete beroepen en functies gekoppelt worden. Zo krijg je niet alleen inzicht in wat je leuk vindt, maar ook wat een grote kans van slagen heeft voor jou als persoon én op de arbeidsmarkt.

Weet je genoeg en heb je zin om te starten maak dan gelijk een vrijblijvende en oriënterende afspraak:

Kort Loopbaantraject

Wil je snel, praktisch en concreet stappen maken? Dan is dit korte loopbaantraject wat voor jou. In 2020 is dit traject ontwikkelt en sinds dien zeer populair bij mensen die zelf de regie willen houden in hun traject en van een loopbaancoach vooral structuur en richting willen hebben.

Het traject geeft jou inzicht in jouw toekomstperspectief en toekomstige loopbaanmogelijkheden. Het is de eerste stap in een mogelijke (her)oriëntatie op jouw arbeidsmarktpositie.

Je krijgt 3 individuele sessies en een arbeidsmarktscan.
In de individuele sessies onderzoeken we waar jij energie van krijgt, wat jouw werk zinvol maakt en heb je een beeld van jouw toekomstige loopbaan.
De arbeidsmarktscan is een hulpmiddel om dieper inzicht te krijgen over vragen als  ‘wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik’ en brengt jouw arbeidsmarktpositie in kaart.

Het resultaat van het ontwikkeladvies is een praktisch persoonlijk ontwikkelplan. Een actieplan met stappen die je kunt zetten om de volgende fase van je loopbaan duurzaam vorm te geven. We kijken naar waar je nu staat in je loopbaan en onderzoeken of, en welke stappen je in kunt gaan zetten, maar ook hoe je zelf de regie kunt nemen over je loopbaan. Na het korte traject ga je zelf aan de slag met jouw ontwikkelplan (al dan niet met ondersteuning).

​Het traject kost 750,- exclusief btw, inclusief testen en het rapport van jouw arbeidsmarktscan, drijfveren en loopbaan mogelijkheden. 

Loopbaancoaching, hoe gaat dat in zijn werk?

Je wilt werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling, jouw ambitie vormgeven en je bent op zoek naar een loopbaantraject. LVcoaching biedt uitstekende en volledige ontwikkeltrajecten. In deze trajecten heb je de keuze in individuele coaching, loopbaanbegeleiding, arbeidsmarktscan, trainingen of een combinatie hiervan!
In een intakegesprek onderzoeken we jouw ontwikkelvraag en krijg je na afloop een maatwerkvoorstel.

Ik geef je hieronder meer informatie over het traject. Omdat een loopbaantraject zeer persoonlijk is en de invulling sterk afhangt van jouw persoonlijkheid, ontwikkelvraag en jouw huidige situatie is het raadzaam om een oriënterend gesprek in te plannen.

1.Doelen stellen
In loopbaancoaching kijken we naar jouw ambitie, jouw persoonlijke ontwikkeldoelen en de ervaring die je al hebt. We kijken welke vorm van coaching en begeleiding bij jou past en hoe je blijvend resultaat kunt boeken.

2.Jezelf meer beter leren kennen
Pas als je weet wie je bent, kan je met jezelf aan de slag. Je krijgt inzicht in jouw persoonlijkheid, jouw drijfveren, talenten en ontwikkelmogelijkheden. Hier hoort bij dat je een arbeidsscan doet, zodat je weet waar jouw kansen liggen.

3.Dieper liggende drijfveren
We onderzoeken de situaties, jouw gedrag en emoties in verschillende situaties. Hoe verhouden deze zich tot jouw ambitie in jouw leven?
Hoe neem je de regie in handen zodat je daadwerkelijk jouw loopbaan en persoonlijke ontwikkeling kunt realiseren!

4.Resultaat 
Het resultaat van jouw loopbaantraject is een persoonlijk en praktisch ontwikkelplan. Een actieplan met stappen die je kunt zetten om de volgende fase van je loopbaan duurzaam vorm te geven.

5.Reflectie & evaluatie
We bespreken het effect van het loopbaantraject. Ben je echt dichterbij jouw doel gekomen? Wat heb je daadwerkelijk structureel aangepakt? En hoe blijf je verbeteringen toepassen? Welke signalen zijn voor jou belangrijk om zelf de regie te borgen en te herpakken?

Lees hier ervaringen en reacties van klanten over hun loopbaancoaching

 • Ik heb veel gehad aan mijn coachingstraject bij Linda. Haar coaching was praktisch en soms ook wel confronterend hetgeen ik wel nodig had om uiteindelijk tot verandering te kunnen komen. Linda sloot verder goed aan bij waar ik op dat moment behoefte aan had. Mijn coachingstraject bij Linda is absoluut van meerwaarde geweest. Het heeft een bijdrage geleverd aan zowel mijn persoonlijke- als professionele ontwikkeling.

  N. Sanchez
 • Linda heeft mij goed geholpen bij het voor mezelf duidelijk maken wat ik wil en waar mijn interesses liggen met betrekking tot de arbeidsmarkt. Behalve de bevestiging van een aantal dingen over mezelf heb ik ook nieuwe inzichten gekregen. Linda neemt de tijd voor je en stelt de juiste vragen!

  W. Bouwman
 • Waardevolle coaching gehad bij Linda! Ze stelt de juiste vragen waardoor je weer verder kan! Aanrader!

  R. Krijgsheld
 • Linda heeft mij tijdens de loopbaancoaching op een treffende manier inzicht gegeven in wie ik ben, wat mijn persoonlijke drive is en wat mijn kwaliteiten en talenten zijn. Ze heeft me een richting gegeven  om tot keuzes te komen in mijn verdere loopbaan"  

  Dieuwke
 • Als je op zoek bent naar een coach die je écht verder helpt, dan zou ik voor Linda gaan! Ik wist zelf even niet hoe ik verder moest qua loopbaan en was onzeker over mijn situatie. Welke baan past bij mij, wat wordt mijn aanpak op korte en lange termijn, hoe krijg ik zelfvertrouwen over mijn persoonlijke situatie? Met de tips, het vertrouwen en de handvaten die Linda mij steeds gaf (n.a.v. persoonlijkheidsscan), kreeg ik net dat zetje in de goede richting. Dat had ik nodig. Nu heb ik dankzij haar tips een baan gevonden die bij mij past!

  M. Ritmeester

Bescherming persoonsgegevens

Bij LVcoaching krijg je gratis toegang tot jouw persoonlijke ontwikkelomgeving. Hierin kun je in een beveiligde omgeving chatten met jouw coach, verslagjes maken, documenten delen en bewaren. Jouw persoonlijke ontwikkelomgeving is AVG-proof. Dat betekent dat aan alle eisen ter bescherming van jouw persoonsgegevens voldaan is. Het is goed om te weten dat jouw werkgever geen inzage heeft of krijgt in dit traject. 

Plan een oriënterend kennismakingsgesprek. Hierin bepaal je jouw route en samen met de loopbaancoach kijk je naar welke vorm van ontwikkeling bij jou past!
Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!