Persoonlijke ontwikkeling

De essentie van coaching is het vinden van de juiste balans in het leven. Dat betekent de regie hebben in wat je doet en je vrij voelen in je persoonlijke ontwikkeling. Als coach zorg ik ervoor dat jij een eigen visie ontwikkelt. Wat wil je bereiken en hoe pak je dat aan? Dat klinkt nu misschien heel ingewikkeld, maar als coach neem ik je stap voor stap mee in dat proces. Tijdens de coachingsgesprekken krijg ik inzicht in wie je bent en hoe zich dat verhoudt tot de keuzes die in je leven maakt. Welke patronen volg je en hoe worden deze beïnvloed? Je mag van mij verwachten dat ik met je meedenk, maar ook dat ik je spiegel en confronteer. Alles om vooruit te komen, want een coachingstraject is als een marathon: je moet meters blijven maken om aan de finish te komen. Dat betekent weten, begrijpen, toepassen, keer op keer. Dus oefenen, oefenen en nog meer oefenen. Soms een stap terug, maar daarna weer twee of drie vooruit. Durf je dat aan?
Lees meer over de visie & werkwijze van LVcoaching… 

Visie en werkwijze

Hoe zou het zijn als je iedere dag tevreden opstaat. Je bent gelukkig, hebt plezier in je werk en je komt na het werk met genoeg energie thuis om nog van jouw vrije tijd te genieten.
– Je hebt zelf de regie hebt en wordt niet geleefd door de waan van de dag
– Je wordt gewaardeerd om wie je bent en wat je doet.
– Je bent bewust van je talenten en kan deze optimaal benutten
– Je weet wat jouw valkuilen zijn en welke dingen jouw onevenredig veel energie kosten.
– Je functioneert normaal, zonder voortdurend een gevoel van stress of onzekerheid

Je wilt meer regie over jouw leven, meer uit het leven halen,  maar je weet niet hoe je dat kan realiseren kom dan langs voor een oriënterend kennismakingsgesprek. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Tijd voor verandering

Het kan ook zijn dat je jezelf wil ontwikkelen, maar dat het keer op keer niet lukt. Je weet ook hoe het anders kan, maar het lukt niet.
In je werk gebeurt dat en het heeft invloed op jouw privésituatie, je relatie, je gezin.
Loop je elke keer weer tegen dezelfde problemen aan terwijl je eigenlijk best weet hoe het anders zou kunnen?  LV coaching is gespecialiseerd in hardnekkige gedragskenmerken die leiden tot problemen of het geluk in de weg staan.

Die gedragskenmerken kunnen gerelateerd zijn aan een stoornis, zoals ADHD, ADD, een persoonlijkheidsstoornis of een depressie, maar het kan ook een patroon zijn in jouw leven. Je doet het altijd al zo en krijgt het niet doorbroken.

Wil je echt de stap maken in je persoonlijke ontwikkeling op weg naar een succesvoller en gelukkiger leven? Ben je bereid om kritisch naar jezelf te kijken en aan de slag te gaan voor een blijvend resultaat?

Maak dan nu een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek!