Coaching bij ADD

Hoe zou het zijn als jouw leven wat gemakkelijker gaat? Minder onrust in je hoofd, minder chaos, minder vergeetachtig zijn en meer focus op dat wat belangrijk is!
Het belangrijkste resultaat bij coaching van ADD is dat je het gevoel hebt dat je zelf weer de regie hebt en dat je door je omgeving wordt gewaardeerd om wie je bent en wat je doet.

Coaching bij ADD helpt jou om je talenten te gebruiken op een manier die voor jou werkt. Je piekert je misschien over hoe dat zou moeten. Je hebt ongetwijfeld al veel geprobeerd. Een coachtraject helpt jou om dit te realiseren en het geleerde ook daadwerkelijk vast te houden.
Je wilt normaal functioneren, zonder voortdurende innerlijke onrust, maar je weet niet hoe je dat kan realiseren? Dan is coaching wat voor jou!

Tijd voor verandering

Je hebt zelf al veel nagedacht over hoe je het anders zou willen, maar het lukt niet helemaal. Je loopt telkens tegen dezelfde problemen aan, met name als de druk hoger oploopt of er spanning staat op wat je moet doen.
LVcoaching is gespecialiseerd in ADD en ADHD en de bijkomstige problemen als hoogsensitiviteit en depressieve gevoelens.

LVcoaching richt zich op:

  • Persoonlijke groei door inzicht in langdurig bestaande gedragspatronen
  • Doorbreken van hardnekkige gevoelens
  • Verminderen van piekeren
  • Grenzen leren stellen
  • Planning en organisatie verbeteren
  • Communicatief sterker worden
  • Effectiever inzetten van talenten

Visie en werkwijze

Via coaching vind je de juiste balans in het leven. Je pakt de regie in wat je doet en voelt je vrij in je persoonlijke ontwikkeling. Als coach zorg ik ervoor dat jij een eigen visie ontwikkelt. Wat wil je bereiken en hoe pak je dat aan? Ik neem je stap voor stap mee in het coachingsproces.

Tijdens de gesprekken krijg ik inzicht in wie je bent en hoe zich dat verhoudt tot de keuzes die in je leven maakt. Welke patronen volg je en hoe worden deze beïnvloedt? Je mag van mij verwachten dat ik met je mee denk en dat ik je spiegel en confronteer. Wanneer het enneagram of transactionele analyse aan jouw ontwikkeling kan bijdragen, kan ik dat als geaccrediteerd coach toepassen. Een coachingstraject betekent weten, begrijpen en dan toepassen. Dat betekent praten, ervaren en ook oefenen.

Ervaringsdeskundige coach ADD

Als je een diagnose ADD hebt of een vermoeden daarvan, dan is coaching belangrijk om jezelf te ontwikkelen. Ken je het gevoel dat niemand je begrijpt en wanneer je het probeert uit te leggen, het niet landt bij de ander? Je bent al vaak genoeg niet begrepen en daarom is het prettig om een coach te hebben die jou wel begrijpt en  daarbij ook de complexiteit van jouw stoornis.

Kies een ervaren coach

Je hebt zelf ongetwijfeld al veel geprobeerd en bent al veel over jezelf te weten gekomen. Daarom is het belangrijk dat je met een ervaren opgeleide coach aan de slag gaat.
Coach is een vrije beroepsnaam. Lees hier hoe je een professionele coach onderscheidt van de “hobby”-coach.

Met het coachtraject krijg je antwoord op de vraag hoe jij jezelf kunt blijven ontwikkelen. Als je daar écht voor wilt gaan kom dan langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Ik kijk samen met jou naar wat er mogelijk is, op welke manier jij het best leert en hoe jouw coachtraject eruit gaat zien.