Coaching: Ik wil meer uit mezelf halen

Als professional wil je jezelf blijven ontwikkelen. Werken aan je ambities, persoonlijke uitdagingen en vol in het leven staan. Dit heet persoonlijke ontwikkeling!

Veel voorkomende vragen bij persoonlijke ontwikkeling

-Je functioneert goed, maar je hebt ook het idee dat je er niet uithaalt wat erin zit.
-Je wilt meer jezelf kunnen zijn
-Je wilt sneller in actie komen
-Je bent op zoek naar meer ambitie
-Je weet nog niet precies hoe jouw toekomst eruit ziet?
-Je overweegt een studie

Misschien heb je nog niet helemaal helder wat je nu precies wilt naar de toekomst toe. Coaching helpt je om jouw toekomst uit te stippelen dit daadwerkelijk te kunnen realiseren.

Ik & mijn werk

Coaching start bij jou als persoon en je gaat ontdekken wat jouw dieperliggende drijfveren zijn. Waarom handel je zoals je doet? Waarom lukt het niet om het anders ingericht te krijgen? Met deze inzichten kan je jouw toekomst vormgeven en realiseren op een manier die voor jou haalbaar is.

Aan de slag met coaching

Ben jij gemotiveerd om jezelf te ontwikkelen? Dan ga ik graag met je aan het werk, zodat de veranderingen leiden tot concreet resultaat.
Twijfel? Gewoon doen, neem regie, neem de touwtjes in handen en maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Coaching, hoe gaat dat in zijn werk?

Het coaching traject heeft als doel om structuur in jouw ontwikkeling te krijgen. Je krijgt   inzicht in patronen, gewoontes en ambities. Ik stel vragen die net even wat verder gaan en je aan het denken zetten. Ik houd je op een vriendelijke en duidelijke manier een spiegel voor. In de coaching ontdekken we jouw dieperliggende drijfveren. Waarom handel je zoals je doet? Wat houd je zelf in stand en hoe kan je deze patronen doorbreken?
Door je bewust te zijn van je drijfveren, bouw je een nieuw en sterker fundament. Dat is de basis waarop je jouw leven structureel kan verbeteren. Je neemt weer regie.

 1. Doelen stellen
  In coaching kijken we naar jouw ambitie, jouw persoonlijke ontwikkeldoelen en de structuur
  .
 2. Jezelf meer beter leren kennen
  Pas als je weet wie je bent, kan je met jezelf aan de slag. Je krijgt inzicht in jouw persoonlijkheid door de moeilijk te doorbreken gedragspatronen te identificeren.
  .
 3. Dieper liggende drijfveren
  We onderzoeken de situaties, jouw gedrag en emoties in verschillende situaties. Hoe verhouden deze zich tot jouw ambitie in jouw leven?
  Hoe neem je de regie in handen zodat je daadwerkelijk jouw doelen kunt realiseren!
  .
 4. Werken aan de toepassing
  In de coaching gaan we aan de slag om de inzichten daadwerkelijk toe te passen. We gebruiken werkvormen die passen bij jouw leerstijl. Denk bijvoorbeeld aan:
  – Opdrachten
  – Rollenspellen
  – Opstellingen
  – Creatie– Een plan opstellen
  .
 5. Reflectie & evaluatie
  We bespreken het effect van het coachingtraject. Ben je echt voelbaar dichterbij jouw doelen gekomen? Wat heb je daadwerkelijk structureel aangepakt? En hoe blijf je verbeteringen toepassen? Welke signalen zijn voor jou belangrijk om zelf de regie te borgen en te herpakken?

 

Kennismaken?

Plan een oriënterend kennismakingsgesprek. Hierin bepaal je jouw route en samen met de coach kijk je naar welke vorm van ontwikkeling bij jou past!en maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!