Coaching, training en begeleiding op maat

Hoe zou het zijn als je gezond en gelukkig kan leven? Dat je het gevoel hebt dat je zelf de regie hebt en dat je door je omgeving wordt gewaardeerd om wie je bent en wat je doet. Dat je je bewust bent van je talenten en dat je hebt geleerd hoe om te gaan met de dingen waar je minder goed in bent. Dat je normaal kan functioneren, zonder voortdurend een gevoel van stress of onzekerheid? Als dat is wat je zou willen, maar je weet niet hoe je dat kan realiseren, lees dan verder…

Tijd voor verandering

Je wilt graag dat het anders gaat, maar het lukt niet. In je werk, je relatie of je gezin loop je elke keer tegen dezelfde problemen aan. LVcoaching is gespecialiseerd in hardnekkige gedragskenmerken die leiden tot problemen of het geluk in de weg staan.

Die gedragskenmerken kunnen gerelateerd zijn aan een stoornis, zoals ADHD, ADD, een persoonlijkheidsstoornis of een depressie, maar ook door persoonskenmerken of overtuigingen die bij jou horen en soms te groot of ongecontroleerd naar voren komen.

Verandering is mogelijk! LVcoaching richt zich op:

  • Persoonlijke ontwikkeling en talenten
  • Professionele ontwikkeling en groei
  • Levensloop en levensfase vraagstukken
  • Loopbaanbegeleiding
  • Doorbreken van hardnekkig gedrag en ineffectieve communicatie
  • Effectief communiceren op een manier die bij jou past
  • Omgaan met emoties, stemmingsproblemen en gevoel van betekenisloosheid
  • Onzekerheid
  • Omgaan met de medemens

Visie en werkwijze

De essentie van coaching is het vinden van de juiste balans in het leven. Dat betekent de regie hebben in wat je doet en je vrij voelen in je persoonlijke ontwikkeling. Als coach zorg ik ervoor dat jij een eigen visie ontwikkelt. Wat wil je bereiken en hoe pak je dat aan? Dat klinkt nu misschien heel ingewikkeld, maar als coach neem ik je stap voor stap mee in dat proces. Tijdens de coachingsgesprekken krijg ik inzicht in wie je bent en hoe zich dat verhoudt tot de keuzes die in je leven maakt. Welke patronen volg je en hoe worden deze beïnvloed? Je mag van mij verwachten dat ik met je meedenk, maar ook dat ik je spiegel en confronteer. Alles om vooruit te komen, want een coachingstraject is als een marathon: je moet meters blijven maken om aan de finish te komen. Dat betekent weten, begrijpen, toepassen, keer op keer. Dus oefenen, oefenen en nog meer oefenen. Soms een stap terug, maar daarna weer twee of drie vooruit. Durf je dat aan?
Lees meer over de visie & werkwijze van LVcoaching… 

Wil je echt de stap maken in je persoonlijke ontwikkeling op weg naar een fijner en gelukkiger leven? Ben je bereid om kritisch naar jezelf te kijken en aan de slag te gaan voor een blijvend resultaat?

Maak dan nu een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek!