Coaching bij ADHD  – centraal in Nederland

Ben je onrustig? Heb je moeite om te focussen op wat belangrijk is? Wil je leren hoe je kunt omgaan met ADHD?

Ontdek via de coaching hoe je gelukkiger in het leven kan staan. Kies voor een blijvende verandering.

  • Minder onrust
  • Minder gedoe
  • Meer focus op dat wat belangrijk is
  • Meer regie hebben over jouw leven
  • Gewaardeerd worden door jouw omgeving om wie je bent en wat je doet

In een coachtraject wordt je bewust van je talenten en leer hoe je om kunt gaan met dingen waar je minder goed in bent. Belangrijker nog is het ombuigen van langdurige patronen, zodat je deze blijvend kunt doorbreken.
Als dat is wat je zou willen, maar je weet niet hoe je dat kan realiseren, raad ik je aan om verder te lezen.

Tijd voor verandering

Je wilt graag dat het anders gaat, maar het lukt niet. In je werk, je relatie of je gezin loop je elke keer tegen dezelfde problemen aan. LVcoaching is gespecialiseerd in hardnekkige gedragskenmerken die leiden tot problemen of het geluk in de weg staan. Die gedragskenmerken kunnen ook gerelateerd zijn aan een stoornis, zoals ADHD, ADD, een persoonlijkheidsstoornis of een depressie. LVcoaching richt zich op:

  • persoonlijke ontwikkeling en talenten
  • doorbreken van hardnekkig gedrag
  • communicatief sterker worden
  • planning en organisatie verbeteren

Visie en werkwijze

De essentie van coaching bij ADHD of ADD is het vinden van de juiste balans in het leven. Dat betekent de regie hebben in wat je doet en je vrij voelen in je persoonlijke ontwikkeling. Als coach zorg ik ervoor dat jij een eigen visie ontwikkelt. Wat wil je bereiken en hoe pak je dat aan? Als coach neem ik je stap voor stap mee in dat proces.

Tijdens de coachingsgesprekken krijg ik inzicht in wie je bent en hoe zich dat verhoudt tot de keuzes die in je leven maakt. Welke patronen volg je en hoe worden deze beïnvloed? Je mag van mij verwachten dat ik met je mee denk, dat ik je spiegel en confronteer. Wanneer het enneagram of transactionele analyse aan jouw ontwikkeling kan bijdragen, kan ik dat als geaccrediteerd coach toepassen. Ik zet mijn deskundigheid en creativiteit in om jou vooruit te laten komen, want een coachingstraject is als een marathon: je moet meters blijven maken om aan de finish te komen. Dat betekent weten, begrijpen, toepassen, keer op keer. Dus oefenen, oefenen en nog meer oefenen. Soms een stap terug, maar daarna weer twee of drie vooruit. Durf je dat aan?
Wil je echt de stap maken in je persoonlijke ontwikkeling op weg naar een fijner en gelukkiger leven?
Ben je bereid om kritisch naar jezelf te kijken en aan de slag te gaan voor een blijvend resultaat?

Maak dan nu een afspraak voor een kennismakingsgesprek!

Ervaringsdeskundige coach ADHD

Als je een diagnose ADHD hebt of een vermoeden daarvan, dan is coaching belangrijk om jezelf te ontwikkelen. Ken je het gevoel dat niemand je begrijpt?
Het is prettig om een coach te hebben die jou begrijpt en de complexiteit van jouw stoornis begrijpt. Ik heb zelf ADHD. In mijn eigen ontwikkeling heb ik geleerd dat ten positieve te benutten voor mijn werk. Daarnaast heb ik ontdekt hoe ik negatieve effecten kan verminderen of voorkomen. Zo staat ADHD minder centraal in mijn leven en kom ik zelf sterker naar voren.

Het is belangrijk dat je met een ervaren opgeleide coach aan de slag gaat. Coach is een vrije beroepsnaam. Lees hier hoe je een professionele coach onderscheidt van de “hobby”-coach. Ik heb de officiële accreditaties ((link naar over ons)) van de theorieën die ik gebruik in mijn coaching.

Samen met mij als coach ga je patronen doorbreken, talenten benutten en daadwerkelijk verandering ervaren. Als je al veel hebt geprobeerd, voelt het misschien alsof je niet kan veranderen. In coaching ga je jezelf versterken, jezelf ontwikkelen op een manier die bij jou past. Dit kost tijd én je moet er écht voor willen gaan. Coaching vraagt van jou inzet en bereidheid om te oefenen.

Als je er klaar voor bent, kom dan langs in Amersfoort (centraal in Nederland). Samen kijken we naar wat er mogelijk is en wat jij kunt bereiken. Geef je hier op voor een kennismakingsgesprek.

Verandering in gedrag vraagt training & coaching

LVcoaching biedt tevens een unieke combinatie van training en coaching bij ADHD in 1 pakket. Een training zorgt voor een verdieping van het coachtraject en versnelt en versterkt hiermee het ontwikkelproces.
In een kennismakingsgesprek wordt gekeken naar jouw ontwikkelwens en de manier van leren die bij jou past.

‘Mij als AD(H)D-er goed geholpen’

Lees hier  nog veel meer ervaringen van klanten over Coaching bij ADHD

Informatiebijeenkomst ADHD

Weet je nog niet of coaching voor jou geschikt is? Vraag een oriënterend gesprek aan of kom eens langs op een van de informatiebijeenkomsten.

3x per jaar organiseert LVcoaching de lezing “Inzicht in adhd en add”
Op deze interactieve informatiebijeenkomst krijg je inzicht in adhd vanuit verschillende perspectieven en wordt ook uitgelegd op welke manier coaching zinvol is bij adhd of add.

De Lezing is geschikt voor mensen die adhd of add hebben of een partner, kind of vriend met adhd hebben en hier meer inzicht in willen krijgen.

Meer informatie over de Lezing Inzicht in ADHD & ADD

Direct naar de ticketshop: Ticket bestellen voor de informatiebijeenkomst

Of vraag een oriënterend gesprek aan en stel al jouw vragen over Coaching bij ADHD: kennismakingsgesprek