Over Linda de Vos; coach, supervisor en trainer

 

Mijn naam is Linda de Vos. Ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen. Mijn vrijetijd breng ik dan ook het liefst met mijn gezin door. We maken uitstapjes of hangen met z’n allen op de bank met een film en popcorn. Daarnaast vind ik het heerlijk om op de Veluwe paard te rijden of met de hond op het strand uit te waaien.
In Over Linda vertel ik wie ik ben en op hoofdlijnen hoe ik in het coachvak terecht ben gekomen. Ik ben coach, supervisor en trainer met passie voor uitdagende vraagstukken en doorbreken van patronen. Wil je daar meer over weten, neem dan gerust contact op!

 

Sinds 2012 ben ik gediplomeerd coach en heb ik mij gespecialiseerd in het coachen van mensen met “hardnekkige” gedragsproblemen, stemmingsklachten en ontwikkelwensen op het gebied van communicatie.
Denk ook aan stemmingsproblemen, gedrags- en communicatieproblemen bij bijvoorbeeld Over Linda, coach, LVcoaching Amersfoort ADHD, ADD, Stemming en persoonlijkheidsproblemen.

 

Ik ben mijn loopbaan begonnen als manager in het bedrijfsleven. Ik kwam terecht in een harde wereld en daar kwamen mijn mensgerichte eigenschappen goed van pas. In 2001 volgde ik de eerste managementtrajecten en toen heb ik zelf ervaren hoe belangrijk het is om persoonlijke begeleiding van een coach te hebben.  

Dankzij die begeleiding heb ik de rust kunnen vinden om écht te doen waar mijn hart naar uit gaat. Het begeleiden van mensen om ze gelukkiger te maken in het leven. Voor mij is dat de essentie: in liefde en vrijheid leven, want dat verdient iedereen, ook mensen met moeilijk gedrag.

Vanaf 2012 behaalde ik mijn geaccrediteerde opleiding tot coach. Ook rondde ik de masteropleiding Transactionele Analyse succesvol af en vele trainingen en workshops die nog volgden. In 2016 zette ik de stap naar een eigen bedrijf, gericht op het helpen van mensen met uitdagende ontwikkelvraagstukken en/of complexe problemen. Mijn klanten voelen zich begrepen door mijn ervaringsdeskundigheid.

Ik heb veel mensen op weg geholpen door de rust en regie weer terug te brengen in hun leven. Het mooiste compliment wat ik gekregen heb is “ik ben een rijker mens geworden.” En dat is waar ik het voor doe.   

Heb jij last van moeilijk gedrag en loop je tegen problemen aan? Daar kan je écht iets aan doen. Durf je het aan om de stap te zetten?

Kom dan gerust een keer langs voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. 

Hartelijke groeten,

Linda de Vos

Meer over mij, mijn loopbaan en opleidingen kan je lezen op LinkedIn.

Passie voor Coaching