Coaching voor volwassenen

Energie kwijt zijn in het leven, werk, kinderen, relatie en alles wat erbij komt kijken. Je loopt steeds weer tegen dezelfde problemen aan en het lukt je niet om dit anders te krijgen.
In mijn praktijk kom ik veel mensen tegen die de huidige situatie anders willen, maar ze krijgen het niet voor elkaar. Coaching voor volwassenen is erop gericht om in deze drukke levensfase grip te krijgen op jouw ontwikkeling en een visie te hebben over wat voor jou daadwerkelijk belangrijk is.

Herken je deze problemen?

– Totaal geen energie meer
– Irritaties
– Moeite met plannen
– Geen overzicht hebben
– Communicatie loopt niet lekker

Wil jij heel graag coaching om:

– Patronen te doorbreken?
– Meer tijd voor jezelf te hebben?
– Meer rust & ontspanning te hebben in jouw leven?
– Met meer gemak te communiceren?
– Harmonie in je leven te ervaren?

Dat kan! Met plezier help ik je om jouw patronen te doorbreken en daar een verandering in te realiseren die bij jou past en blijvend is.

Wil je weten hoe dat werkt, kom dan gerust langs voor een vrijblijvende kennismaking

Blijvende verandering

Je start met coaching en dat betekent dat je jezelf wilt ontwikkelen op een manier die bij jou past, waardoor je blijvend profijt hebt van wat je geleerd hebt.
Dat is niet makkelijk anders had je het waarschijnlijk al lang aangepast of anders gedaan.
Het leuke van coaching is dat het een zoektocht is. Uitzoeken, uitproberen en oefenen. Ongetwijfeld weet je best al veel over jezelf en dat is mooi. Dat is waardevolle informatie om mee verder te werken.

Linda weet de juiste vragen te stellen en je precies aan het denken te zetten over datgene dat je bezigt. Ze zoekt de grens op van comfortzone en vernieuwing en daagt je daarin uit.
Iets wat geen enkele psycholoog gelukt is bij mij. Top coach!!
Marjolein

Coaching, Hoe gaat dat in zijn werk?

Geen mens is hetzelfde, geen probleem is hetzelfde en daardoor is geen enkel coachtraject hetzelfde. Als coach breng ik structuur aan in jouw ontwikkeling en zorgen we samen voor een gedegen coachtraject.
Hieronder leg ik op hoofdlijnen uit welke stappen je kunt doorlopen zodat je een beeld krijgt bij hoe coaching in zijn werk gaat. In een kennismakingsgesprek onderzoeken we welke stappen en welke aanpak bij jou en jouw ontwikkelwensen past en tot een goed resultaat leiden.

Doelen stellen
We bespreken concrete doelen waar we naar toe gaan werken. Door het online beveiligde systeem van LVcoaching kan jij jouw voortgang vastleggen en borgen. Op deze manier houden wij jouw doelen scherp en zorg je voor een nieuw fundament in jouw leven.
Jij weet hoe je jouw doel behaalt hebt en je kunt ze nu ook vasthouden.

Jezelf meer beter leren kennen
Pas als je weet wie je bent, kan je met jezelf aan de slag. Je krijgt inzicht in jouw persoonlijkheid door de moeilijk te doorbreken gedragspatronen te identificeren.
Naast mijn jarenlange ervaring gebruik ik verschillende methodieken, zoals Transactionele Analyse (CTA onder contract) en het Enneagram.

Dieper liggende drijfveren
We onderzoeken de situaties, jouw gedrag en emoties in de terugkerende situaties. Ik stel vragen die net even wat verder gaan en je aan het denken zetten. Ik hou je op een vriendelijke en duidelijke manier een spiegel voor.
Door je bewust te zijn van je drijfveren, bouw je een nieuw en sterker fundament. Dat is de basis waarop je jouw leven structureel kan verbeteren. Je neemt weer regie.

Werken aan de toepassing
Samen gaan we aan de slag om de inzichten daadwerkelijk toe te passen. We gebruiken werkvormen die passen bij jouw leerstijl. Denk bijvoorbeeld aan:
– Opdrachten
– Rollenspellen
– Opstellingen
– Creatie- Een plan opstellen.

Reflectie & evaluatie
We bespreken het effect van het coachingtraject. Ben je echt voelbaar dichterbij jouw doelen gekomen? Wat heb je daadwerkelijk structureel aangepakt? En hoe blijf je verbeteringen toepassen? Welke signalen zijn voor jou belangrijk om zelf de regie te borgen en te herpakken?

VIND het waarom!

In de coaching ontdek je jouw dieperliggende drijfveren. Waarom handel je zoals je doet? Waarom lukt het niet om het anders ingericht te krijgen? Met deze inzichten kan je jezelf veranderen op een manier die bij jou past!
Al 15 jaar geniet ik als coach van de mensen die via zorgvuldige onderzoek gedragspatronen weten te doorbreken. Het is mooi om bij te dragen aan de persoonlijke groei van mensen.

Aan de slag met coaching

Ben jij gemotiveerd om jezelf te ontwikkelen? Dan ga ik graag met je aan het werk, zodat de veranderingen leiden tot concreet resultaat.
Twijfel? Gewoon doen, neem regie, neem de touwtjes in handen en maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!