Coaching voor volwassenen

Energie kwijt zijn in het leven, werk, kinderen, relatie en alles wat erbij komt kijken. Je loopt steeds weer tegen dezelfde problemen aan en het lukt je niet om dit anders te krijgen.
In mijn praktijk kom ik veel mensen tegen die de huidige situatie anders willen, maar ze krijgen het niet voor elkaar.

Herken je deze problemen?

– Totaal geen energie meer
– Irritaties
– Moeite met plannen
– Geen overzicht hebben
– Communicatie loopt niet lekker

Wil jij heel graag?
– Patronen doorbreken?
– Meer tijd voor jezelf?
– Meer rust & ontspanning?
– Fijne communicatie
– Harmonie

Met plezier help ik je om jouw patronen te doorbreken en een daar een verandering in te realiseren die bij jou past en blijft!

‘Als je echt wilt veranderen dan is LVcoaching het bedrijf wat je echt helpt en vooral begrijpt waar je tegenaan loopt in het dagelijkse leven.’
~P. Coolen

Blijvende verandering

Het coaching traject heeft als doel: Jij krijgt weer de regie over jouw leven.

Hoe gaat dat nu in zijn werk?

 1. Doelen stellen
  We bespreken concrete doelen waar we naar toe gaan werken.
 2. Jezelf meer beter leren kennen
  Pas als je weet wie je bent, kan je met jezelf aan de slag. Je krijgt inzicht in jouw persoonlijkheid door de moeilijk te doorbreken gedragspatronen te identificeren.
  Naast mijn jarenlange ervaring gebruik ik verschillende methodieken, zoals Transactionele Analyse (CTA onder contract) en het Enneagram.
 3. Dieper liggende drijfveren
  We onderzoeken de situaties, jouw gedrag en emoties in de terugkerende situaties. Ik stel vragen die net even wat verder gaan en je aan het denken zetten. Ik hou je op een vriendelijke en duidelijke manier een spiegel voor.
  Door je bewust te zijn van je drijfveren, bouw je een nieuw en sterker fundament. Dat is de basis waarop je jouw leven structureel kan verbeteren. Je neemt weer regie.
 4. Werken aan de toepassing
  Samen gaan we aan de slag om de inzichten daadwerkelijk toe te passen. We gebruiken werkvormen die passen bij jouw leerstijl. Denk bijvoorbeeld aan:
  – Opdrachten
  – Rollenspellen
  – Opstellingen
  – Creatie- Een plan opstellen.
 5. Reflectie & evaluatie
  We bespreken het effect van het coachingtraject. Ben je echt voelbaar dichterbij jouw doelen gekomen? Wat heb je daadwerkelijk structureel aangepakt? En hoe blijf je verbeteringen toepassen? Welke signalen zijn voor jou belangrijk om zelf de regie te borgen en te herpakken?

‘Als je echt wilt veranderen dan is LVcoaching het bedrijf wat je echt helpt en vooral begrijpt waar je tegenaan loopt in het dagelijkse leven.’

VIND het waarom!

In de coaching ontdekken we jouw dieperliggende drijfveren. Waarom handel je zoals je doet? Waarom lukt het niet om het anders ingericht te krijgen? Met deze inzichten kan je jezelf veranderen op een manier die bij jou past!
Al15 jaar geniet ik als coach van de mensen die via zorgvuldige onderzoek gedragspatronen weten te doorbreken. Het is mooi om bij te dragen aan de persoonlijke groei van mensen.

Aan de slag met coaching

Ik ga graag met je aan het werk, zodat de veranderingen leiden tot concreet resultaat. Wil je aan de slag?
Gewoon doen, neem regie, neem de touwtjes in handen, Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!