Volwassenencoach – coaching van volwassenen

Volwassenen die bij mij in de praktijk komen, zijn vooral mensen die ergens vastlopen. Ze weten wel dat het anders moet en willen het ook graag anders, maar ze krijgen het niet voor elkaar. Herken je dat? Steeds weer dezelfde problemen met je familie of op het werk? Moeite met plannen, geen overzicht hebben of moeite met communiceren? Energie kwijt zijn door de totale situatie in het leven, werk, kinderen, relatie en alles wat erbij komt kijken. Je realiseert je dan dat er weinig tijd meer is voor jezelf. Het eigenlijk graag anders willen gaan doen, maar geen idee hoe je dat daadwerkelijk moet doorbreken? Ik kan je helpen!

Op zoek naar het waarom!

Het bijzondere van volwassenen is dat de werkelijke hulpvraag bijna altijd een andere is dan waar ze mee binnenkomen. Dat komt door de situatie waarin zij op dat moment zitten. De focus is helemaal van henzelf afgegaan of enkel gericht op wat er nu opgelost moet worden.
Tijdens het intakegesprek ga ik met je op zoek te de achterliggende vraag. Wat zit erachter waarom je iets wilt? Door de wens goed in beeld te krijgen is een realistisch en persoonlijk coachplan mogelijk.

Terug aan het roer

Waar ik met mijn coaching naar toe werk is dat je de regie en balans in het leven terugkrijgt. Hoe gaat dat in zijn werk?
Pas als je weet wie je bent, kan je met jezelf aan de slag. En dat is wat we gaan doen. We onderzoeken de situaties, jouw gedrag en emoties in deze situaties. Ik stel vragen die net even wat verder gaan en jouw aan het denken zetten. Ik houd je regelmatig een spiegel voor, dat heet reflectie. We werken aan communicatie in de momenten die jij daarin het lastigst vindt.
Ik ga met je aan het werk tot de veranderingen leiden tot concreet resultaat. Durf je dat?

Wil je meer weten? Maak dan nu een afspraak voor een kennismakingsgesprek!