COMMUNICATIETRAINING INZICHT – VOOR MEDEWERKERS MET EEN BOODSCHAP!

Hoe wordt jouw leven makkelijker door een effectievere communicatie? Zou je willen dat je beter begrepen wordt? Alleen aanleren van communicatieskills werkt tot op een bepaalde hoogte. Maar hoe lang houdt dat stand?  Door inzicht in jouw gedrag en communicatiestijl leer je hoe je meer uit jouw communicatie haalt op een manier die bij jouw past!

De communicatietraining Inzicht is een 2,5 daagse training voor mensen die hun communicatie naar een hoger niveau willen ontwikkelen en hiermee daadwerkelijke verandering in hun leven willen bereiken.

Ben je écht bereid te leren en te proberen? Ja?

Mooi!  Want dan levert de training jou direct resultaat op. In de training gaan we aan de slag met jouw leerdoelen. Wat wil jij in jouw leven veranderen en hoe kan communicatie hierbij ondersteunen?

  • Invloed van jouw persoonlijkheid en situatie op jouw communicatie
  • Inzicht in de context waarin communicatie plaatsvindt
  • Toepassen van verschillende communicatiestijlen en communicatieniveaus
  • Gouden regels in contact
  • Gericht bijsturen van ineffectieve communicatie
  • Inzicht in het inzetten van jouw talenten in communicatie

Het resultaat

In deze communicatietraining krijg je inzicht in de rol van communicatie in jouw leven. Je ontwikkelt jezelf op een positieve manier en leert handiger communiceren. Je wordt assertiever op een prettige manier en communiceert zorgvuldig. Je houdt hierbij jouw eigen belang en dat van anderen in evenwicht en bent hierdoor succesvoller.

Communicatieproblemen

Wat zijn communicatieproblemen? Iedereen loopt er wel eens tegenaan dat een gesprek niet lekker loopt of niet het gewenste doel bereikt.

Van problemen kan je spreken:
-je keer op keer merkt dat er over jouw grenzen gegaan wordt
-als communicatie jou elke dag weer veel energie kost
-als je merkt dat jouw lontje kort is, geïrriteerd over komt en onredelijk wordt

Na het volgen van deze training heb je handvatten in jouw communicatie en zal je meer rust ervaren waardoor je beter gehoord wordt en je anderen in beweging krijgt.

  • Door de communicatievaardigheden die ik van Linda heb geleerd, weet ik beter hoe ik mijn gevoelens en gedachtes beter onder controle kan brengen. Van Linda heb ik geleerd om mijn gevoelens en gedachtes meteen uit te spreken. Dit geeft veel meer rust en minder piekergedrag. De coaching en training vond ik een fijne combinatie. Zo kan je het op een goede manier toepassen. Door de trainingen kom je er ook achter hoe je communiceert in groepsverband.

    M. Mulder

Cursusdata Communicatietraining

2023
10, 11 en 17 februari – VOL
2, 3 en 9 juni
1,2 en 15 september – VOL
17, 18 en 24 november

Praktische informatie

Duur : 2,5 dag
Locatie: Amersfoort
Investering: € 395,- (excl btw)