Coaching

5 recensies:

 • Door de het coachen van Linda ben ik van ver omlaag weer op weg omhoog en in staat om meer voor mezelf te kiezen. Kan door dit traject beter de controle bij mij zelf houden. Geleerd om zaken los te laten en te accepteren ipv. er tegenin gaan. Alles was bruikbaar in mijn situatie.. Nogmaals dank voor alles..

  T. Goossens Sportinstructeur
 • Met oude thema’s uit mijn jeugd was ik al jaren aan het worstelen. En voelde dat ik met een professional aan het sparren moest. Ik had al veel te lang gewacht… De sessies waarin Linda mij een spiegel voorhield en mij handgrepen aanreikte, maar ook zelf liet benoemen werkten zeer positief en maakten dat ik weer ruimte kreeg om de ruimte te nemen. De ruimte om weer van mezelf te houden, mezelf te worden en ook vooral zelf weer de regisseur van mijn eigen leven te worden. Soms zijn er dingen in het leven die je gewoon zelf niet even kunt en dan heb je net dat zetje, de spiegel en de handgrepen nodig. Om het daarna weer helemaal zelf te doen. Ik vond het fijn en waardevol met je te sparren Linda, en het heeft me veel gebracht.

  Hans Via www.lvcoaching.nl
 • In het coachingstraject heb ik door coaching en trainingen geleerd; hoe ga ik om met ADHD, wie ben ik eigenlijk, waar sta ik en hoe kan ik de relatie met mijn partner naar een hoger niveau tillen? Het delen van mijn gevoel met een ander en dat leren uitspreken. Wie ben ik en wat is mijn talent? Ik heb het antwoord gevonden met de hulp van Linda. Als je echt wilt veranderen dan is LVcoaching het bedrijf wat je echt helpt en vooral begrijpt waar je tegenaan loopt in het dagelijkse leven. Dank je wel Linda voor de mooie tijd die ik heb mogen ervaren.

  P. Coolen Via www.lvcoaching.nl
 • Door de coaching met Linda ben ik enorm gegroeid. Zelf had ik niet verwacht dat het voor mij zoveel kon opleveren.  De antwoorden op mijn vragen zijn duidelijker geworden. Als persoon heb ik mijzelf echt beter leren kennen. Wat veel meer zelfvertrouwen heeft gegeven. Door het enneagram onderzoek weet ik beter wie ik als persoon ben, waar ik goed in ben en wat mij valkuilen zijn. Nu ik hier bewust van ben, kan ik in het dagelijks leven hier beter op anticiperen. Het hele coachingstraject heeft mij nieuwe inzichten gegeven. Doordat je hier bewust van ben, kost dat wel verwerkingstijd. Uiteindelijk groeit je zelfvertrouwen en gaf het motivatie om er echt voor te gaan.

  M. Mulder
 • Linda is erg enthousiast, gemotiveerd en ervaringsdeskundige. Zij sluit goed aan bij de ander, voegt toe en geeft inzicht. Ze zet de ander in zijn kracht. Ik heb het als prettig en steunend ervaren. De opbouw en de insteek van het coachingstraject spreken mij erg aan. Mocht je ondersteuning nodig hebben, dan raad ik juist deze vorm van coachen door Linda erg aan!

  Mw. P. Ruitenbeek Via LinkedIn

Training

5 recensies:

 • Door de communicatievaardigheden die ik van Linda heb geleerd, weet ik beter hoe ik mijn gevoelens en gedachtes beter onder controle kan brengen. Van Linda heb ik geleerd om mijn gevoelens en gedachtes meteen uit te spreken. Dit geeft veel meer rust en minder piekergedrag. De coaching en training vond ik een fijne combinatie. Zo kan je het op een goede manier toepassen. Door de trainingen kom je er ook achter hoe je communiceert in groepsverband.

  M. Mulder Via www.lvcoaching.nl
 • Het delen van je gevoel met een ander en dat leren uitspreken. Dit was 1 van de trainingen die Linda me gegeven heeft met als resultaat dat mijn omgeving nu snapt waarom je soms op een bepaalde manier reageert. Ik krijg complimenten over mijn persoonlijke manier van communiceren. Wie ben ik en wat is mijn talent?  Ik heb het antwoord gevonden met de hulp van Linda.

  P. Coolen Via www.lvcoaching.nl
 • Linda, ik heb genoten van de dag enneagramtraining. Jij weet je cursisten mee te nemen in de enneagramtypes. Je geeft inzicht in iemands eigen reageren, maar het heeft mij ook handvatten gegeven in hoe ik bewuster kan reageren op andere enneagramtypes door al die communicatiestijlen te bespreken. Het maakt dat je de ander beter begrijpt en je kan daar je manier van communiceren op aanpassen, zodat dit effectiever wordt. Leuk om dit zo bewust te ervaren. Top!

  Petra Via LVcoaching
 • Wat voor type ben je en wie zit er tegenover je? Het enneagram geeft je inzicht in de verschillen maar vooral ook handvatten om een gesprek te hebben dat aansluit bij elk ‘type gesprekspartner. Wat is de beleving en welke waarden vindt elk type bij uitstek belangrijk? Door dit beter in te kunnen schatten (van anderen en jezelf!) zal de communicatie effectiever en prettiger kunnen verlopen!

  Petra
 • Een echte eye-opener deze training! Ik was met stomheid geslagen hoe anderen denken en reageren op bepaalde situaties. Alles wat voor mij zo vanzelf gaat in gedachtes en gedrag, bleek voor anderen allesbehalve vanzelfsprekend. Confronterend om te zien hoe bevooroordeeld je bent, leuk om 'talenten' te ontdekken die je altijd als vanzelfsprekend hebt beschouwd. Wat neem ik mee? Minder frustratie en een stuk meer acceptatie!

  J.Faro

Lezing

11 recensies:

 • Ik heb meer inzicht gekregen in adhd en hoe je hiermee om kunt gaan. Ook het belang van reflectie is mij duidelijk geworden. Ik wil graag nog meer weten over welke hulp je waar kunt halen.

  Monica Via Balans Zoek&Vind
 • Een goede en interessante avond. Het meest interessant vond ik de stappen die genomen worden bij coaching. Ook het verschil tussen add en adhd en hoe de hersenen werken. Je kan zien dat je veel ervaring hebt.

  M. Mulder Via Balans Zoek&Vind
 • Fijne avond. Ik heb heel veel informatie gehad en veel geleerd over impulsiviteit en aandacht/concentratie. Ik heb alles kunnen vragen.

  D. Vervoort Via Balans Zoek&Vind
 • Avond voldeed uitstekend aan mijn verwachtingen. Veel geleerd over aandacht, communicatie en ook hoe ik zelf het best kan reageren in situaties

  D. Ypma Via Balans Zoek & Vind
 • Ik heb een lezing van Linda bijgewoond over AD(H)D. Erg boeiend! Het heeft mij bewustwording en erkenning gegeven. Linda had de lezing goed voorbereidt, een goede opbouw en ruimte voor eigen inbreng. Linda is erg enthousiast, gemotiveerd en ervaringsdeskundig. Zij sluit goed aan bij de ander, voegt toe en geeft inzicht. Ze zet de ander in zijn kracht. Ik heb het als prettig en steunend ervaren. De opbouw en de insteek van het coachingstraject spreken mij erg aan. Mocht je ondersteuning nodig hebben, dan raad ik juist deze vorm van coachen door Linda erg aan!

  Petra Ruitenbeek Via LinkedIn
 • Ik heb veel aan deze info-avond gehad. Inzicht in adhd en hoe de eigen persoonlijkheid een rol speelt. Ook was het zeer interessant om ervaringen en knelpunten van anderen te horen.

  Kim via www.lvcoaching.nl
 • Ik heb geleerd om te kijken naar de add en naar mijn persoonlijkheid. Wat is nu echt het probleem? Ik vond de uitleg over HSP en ADD interessant

  Dhr. T. Diepstraten Via www.lvcoaching.nl
 • Linda is een zeer prettige spreker, veel informatie over adhd en verwantschap met andere stoornissen. Fijne ontvangst

  L. van Breemen Via www.lvcoaching.nl
 • Het meest interessant vond ik de uitleg waarom informatie niet blijft hangen bij adhd. Het was goed om er een avond mee aan de slag te gaan.

  M. van Breemen Via www.lvcoaching.nl
 • Heel goed gedaan. Ik heb veel geleerd over adhd en add en ook geleerd om te aanvaarden.

  Dhr. J. Rouw Via www.lvcoaching.nl