Recensies LVcoaching – Coaching, Supervisie & Training

Klanten delen hun ervaring over hun coachtraject, supervisie en trainingen bij LVcoaching

Je zoekt een coach, supervisor of een training en natuurlijk wil je weten hoe jouw mogelijke coach werkt, welke opleidingen de coach heeft gevolgd en wat de ervaringen zijn van andere klanten.
Hieronder tref je de beoordelingen en waardering van LVcoaching aan.
Als je verder naar beneden scrollt dan tref je de reviews aan specifiek voor coaching of training. Ook op google en LinkedIn kan je nog extra reviews lezen.

LVcoaching is geaccrediteerd door de NOBCO en aangesloten bij NVTA.

Klik hier om je aan te melden voor een kennismakingsgesprek. Dit kan online of in de praktijkruimte van LVcoaching in Amersfoort. Aan het kennismakingsgesprek zijn geen kosten verbonden.

Klantervaringen “Coaching of supervisie bij LVcoaching”

Hieronder lees je de ervaringen / reviews van klanten over hun coachtraject of supervisie bij LVcoaching.

 • Linda heeft mij ontzettend geholpen met mijzelf leren kennen en waar ik mezelf kan versterken.
  I. Ester
 • Linda is erg enthousiast, gemotiveerd en ervaringsdeskundige. Zij sluit goed aan bij de ander, voegt toe en geeft inzicht. Ze zet de ander in zijn kracht. Ik heb het als prettig en steunend ervaren. De opbouw en de insteek van het coachingstraject spreken mij erg aan. Mocht je ondersteuning nodig hebben, dan raad ik juist deze vorm van coachen door Linda erg aan!

  Mw. P. Ruitenbeek Via LinkedIn
 • Door de het coachen van Linda ben ik van ver omlaag weer op weg omhoog en in staat om meer voor mezelf te kiezen. Kan door dit traject beter de controle bij mij zelf houden. Geleerd om zaken los te laten en te accepteren ipv. er tegenin gaan. Alles was bruikbaar in mijn situatie.. Nogmaals dank voor alles..

  T. Goossens Sportinstructeur
 • Waardevolle coaching gehad bij Linda! Ze stelt de juiste vragen waardoor je weer verder kan! Aanrader!

  R. Krijgsheld
 • Met oude thema’s uit mijn jeugd was ik al jaren aan het worstelen. En voelde dat ik met een professional aan het sparren moest. Ik had al veel te lang gewacht… De sessies waarin Linda mij een spiegel voorhield en mij handgrepen aanreikte, maar ook zelf liet benoemen werkten zeer positief en maakten dat ik weer ruimte kreeg om de ruimte te nemen. De ruimte om weer van mezelf te houden, mezelf te worden en ook vooral zelf weer de regisseur van mijn eigen leven te worden. Soms zijn er dingen in het leven die je gewoon zelf niet even kunt en dan heb je net dat zetje, de spiegel en de handgrepen nodig. Om het daarna weer helemaal zelf te doen. Ik vond het fijn en waardevol met je te sparren Linda, en het heeft me veel gebracht.

  Hans Via www.lvcoaching.nl
 • In het coachingstraject heb ik door coaching en trainingen geleerd; hoe ga ik om met ADHD, wie ben ik eigenlijk, waar sta ik en hoe kan ik de relatie met mijn partner naar een hoger niveau tillen? Het delen van mijn gevoel met een ander en dat leren uitspreken. Wie ben ik en wat is mijn talent? Ik heb het antwoord gevonden met de hulp van Linda. Als je echt wilt veranderen dan is LVcoaching het bedrijf wat je echt helpt en vooral begrijpt waar je tegenaan loopt in het dagelijkse leven. Dank je wel Linda voor de mooie tijd die ik heb mogen ervaren.

  P. Coolen Via www.lvcoaching.nl
 • Als je op zoek bent naar een coach die je écht verder helpt, dan zou ik voor Linda gaan! Ik wist zelf even niet hoe ik verder moest qua loopbaan en was onzeker over mijn situatie. Welke baan past bij mij, wat wordt mijn aanpak op korte en lange termijn, hoe krijg ik zelfvertrouwen over mijn persoonlijke situatie? Met de tips, het vertrouwen en de handvaten die Linda mij steeds gaf (n.a.v. persoonlijkheidsscan), kreeg ik net dat zetje in de goede richting. Dat had ik nodig. Nu heb ik dankzij haar tips een baan gevonden die bij mij past!

  M. Ritmeester

Klantervaringen “Training bij LVcoaching”

Hieronder lees je de ervaring van klanten, hun reviews over de trainingen bij LVcoaching

 • Door de communicatievaardigheden die ik van Linda heb geleerd, weet ik beter hoe ik mijn gevoelens en gedachtes beter onder controle kan brengen. Van Linda heb ik geleerd om mijn gevoelens en gedachtes meteen uit te spreken. Dit geeft veel meer rust en minder piekergedrag. De coaching en training vond ik een fijne combinatie. Zo kan je het op een goede manier toepassen. Door de trainingen kom je er ook achter hoe je communiceert in groepsverband.

  M. Mulder
 • Het delen van je gevoel met een ander en dat leren uitspreken. Dit was 1 van de trainingen die Linda me gegeven heeft met als resultaat dat mijn omgeving nu snapt waarom je soms op een bepaalde manier reageert. Ik krijg complimenten over mijn persoonlijke manier van communiceren. Wie ben ik en wat is mijn talent?  Ik heb het antwoord gevonden met de hulp van Linda.

  P. Coolen
 • Linda, ik heb genoten van de dag enneagramtraining. Jij weet je cursisten mee te nemen in de enneagramtypes. Je geeft inzicht in iemands eigen reageren, maar het heeft mij ook handvatten gegeven in hoe ik bewuster kan reageren op andere enneagramtypes door al die communicatiestijlen te bespreken. Het maakt dat je de ander beter begrijpt en je kan daar je manier van communiceren op aanpassen, zodat dit effectiever wordt. Leuk om dit zo bewust te ervaren. Top!

  Petra T
 • Wat voor type ben je en wie zit er tegenover je? Het enneagram geeft je inzicht in de verschillen maar vooral ook handvatten om een gesprek te hebben dat aansluit bij elk ‘type gesprekspartner. Wat is de beleving en welke waarden vindt elk type bij uitstek belangrijk? Door dit beter in te kunnen schatten (van anderen en jezelf!) zal de communicatie effectiever en prettiger kunnen verlopen!

  Petra R
 • Een echte eye-opener deze training! Ik was met stomheid geslagen hoe anderen denken en reageren op bepaalde situaties. Alles wat voor mij zo vanzelf gaat in gedachtes en gedrag, bleek voor anderen allesbehalve vanzelfsprekend. Confronterend om te zien hoe bevooroordeeld je bent, leuk om 'talenten' te ontdekken die je altijd als vanzelfsprekend hebt beschouwd. Wat neem ik mee? Minder frustratie en een stuk meer acceptatie!

  J.Faro
 • De communicatietraining heeft mijn verwachtingen overtroffen. Ik heb meer inzicht in mijn eigen gedrag ontdekt en hoe ik mijn kwaliteiten kan inzetten om mijn doel te bereiken. Ik vind het een hele complete training, bedankt voor deze mooie training.

  Anoniem
 • Ik heb de communicatietraining inzicht gevolgd naast mijn coachingstraject. Ik had op voorhand wel mijn vraagtekens wat deze training mij zou opleveren, gezien het feit dat ik een studie Nederlands en communicatie heb gedaan. Deze training heeft mij zo verrijkt en mij inzicht gegeven in mijn handelen. Zo heb ik geleerd anders te communiceren/denken en handelen dan ik vanuit diep gewortelde patronen gewend was te doen. Tijdens de oefeningen werd ik enorm geconfronteerd met mijn gedrag en bood Linda mij handvatten dit om te buigen. Het geeft mij rust, maakt mij sterker en geeft vertrouwen dat ik in confronterende situaties of gesprekken met anderen dicht bij mijzelf blijf en benoem wat ik zie. En dat dit ook okay is. Kortom een training die veel dieper gaat dan kennisoverdracht of stugge theorie. Een training die mijn ziel heeft geraakt en waarin ik oude gedragingen probeer om te turnen zodat ik in de toekomst met meer energie door het leven wandel!

  C. Rademaekers