Inzicht in Talenten

Het leven wordt een stuk makkelijker als je kan doen waar je goed in bent. Dat kunnen hobby’s zijn, maar ook eigenschappen die jou uniek maken. In deze talententraining krijg je inzicht hoe je meer plezier en effectiviteit uit jouw talent haalt en hoe je dit toe kan passen in de dagelijkse praktijk.

Wist je dat we heel veel ongebruikte talenten hebben en dat dit vaak ook een reden heeft? Ben jij nieuwsgierig hoe talenten jou verder kunnen helpen? Lees dan verder..

Talenten onderzoeken en uitproberen is leukOnderwerpen talententraining

  • Welke talenten heb ik? En wat doe ik ermee?
  • Welke talenten zijn dominant of minder dominant? Wat is het gevolg?
  • Hoe kan je jouw talent gebruiken bij jouw eigen ontwikkeling
  • Effectiever inzetten van talent in groepen, bijvoorbeeld op het werk
  • Hoe worden “moeilijke” mensen voor mij leuk

Doel

De talententraining geeft jou direct meer inzicht. Zowel in privé als op je werk zijn talenten makkelijk inzetbaar. Je gaat jezelf ontwikkelen door het ontdekken van nieuwe of minder gebruikte talenten en het beter inzetten van jouw talent.
Je krijg inzicht in hoe je jouw talenten zelf saboteert en hoe je dit de kop indrukt.

De talententraining is laagdrempelig, leuk en persoonlijk!

Klantreactie:
De training heeft mijn verwachtingen overtroffen. Ik heb meer inzicht in mijn eigen gedrag ontdekt en hoe ik mijn kwaliteiten kan inzetten om mijn doel te bereiken.

Voor wie is de talententraining?

De training ‘Inzicht in Talenten’ is bedoeld voor mensen die wel weten of aanvoelen dat ze wel meer of beter kunnen, maar niet weten hoe.

De talententraining is los aanvraagbaar als dagtraining voor groepen van  minimaal 10 personen en wordt zowel particulier als voor bedrijven gegeven. Neem contact op voor beschikbare data en prijzen.

Omdat talenten, communicatie en inzicht in persoonlijkheid een sterke samenhang hebben is de talententraining is onderdeel van de Communicatietraining Inzicht! Klik hier voor meer informatie

Praktische informatie

Duur: 1 dagdeel
Locatie: Amersfoort

Kosten: 125,- (incl. BTW / incl. lunch)

Klik hier voor de kalender & inschrijven