Trainingen en workshops LVcoaching

LVcoaching verzorgt naast coaching ook trainingen, workshops en informatieavonden. De trainingen en workshops worden gegeven in Amersfoort of in de directe omgeving van Amersfoort (regio Utrecht)
In de trainingen wordt rekening gehouden met de samenstelling van de groep. Voorafgaand aan de training vindt een intakegesprek plaats. In dit gesprek bespreken we jouw ontwikkelwensen en kijken welke training hier goed op aansluit.

Is de training vol? Weet je het nog niet zeker? Of heb je vragen? Bel gerust of plan eerst een oriënterend gesprek.

Overzicht kalender en data van de trainingen

Hieronder tref je het overzicht aan van de trainingen bij LVcoaching. Ben je geïnteresseerd, maar staat er geen geschikte datum bij. Laat het ons weten! Regelmatig wordt er een extra training of workshop ingelast.

Jaarkalender Trainingen LVcoaching Amersfoort 2024

Jaarkalender trainingen LVcoaching Amersfoort 2023

Jaarkalender Trainingen LVcoaching 2022

Er wordt gewerkt met zorgvuldig samengestelde groepen en bij aanmelding wordt er contact met je opgenomen welke training en groep het best aansluit bij jouw ontwikkelwensen. Klik hier om je aan te melden en er wordt contact met je opgenomen.

Trainingen LVcoaching

Hieronder volgt een beknopt overzicht van het aanbod trainingen van LVcoaching. Wilt u meer weten van een training, kijkt u dan op de pagina van de training.
Alle trainingen worden in Amersfoort of direct omgeving van Amersfoort gegeven.
Wilt u een maatwerktraining op locatie dan is dat uiteraard mogelijk. Neemt u dan contact met ons op.

Communicatietraining Inzicht

Hoe wordt jouw leven makkelijker door een effectievere communicatie? Hoe krijg je je communicatie aangesloten op de ander en waar wringt het? Door inzicht in jouw gedrag en je eigen communicatiestijl, haal je meer uit jouw communicatie. In deze training leer je dat op een manier die bij jou past! Lees meer…

Enneagramtraining

Het enneagram is confronterend, geeft inzicht in dieperliggende drijfveren en geeft inzicht in hoe verschillend mensen in elkaar steken en waarom!
Hierdoor is het een van de meest succesvolle instrumenten die wij inzetten bij het op een hoger niveau krijgen van communicatie en jouw toekomst bepalen. Lees meer…

Compassiedag

Het is interessant om van tijd tot tijd bij jezelf stil te staan. Jezelf vragen te stellen die helpen om je bewust te worden van wat je jezelf ongemerkt aan doet. Het is even wennen om dit zelfonderzoek vanuit een liefdevolle houding te doen. Pas dan ben je in staat om te zoeken naar mogelijkheden die deze gewoonte van zelfkritiek helpen doorbreken. Lees meer…

Training Ontpiekeren

Deze inspirerende training leert je wat piekeren jou oplevert en wat het je kost. Je wordt bewust van hoe jouw verstand je in de maling neemt en met je aan de haal gaat. Lees meer…

Lezing Inzicht in ADHD & ADD

Heb jij zelf adhd / add? Heeft jouw partner, vriend, vriendin of kind adhd of add? Dat kan best lastig zijn!
Deze avond helpt je om adhd / add goed te leren en kennen en doorgronden. Welk gedrag is ontwikkelbaar, wat minder en wat kan je als omgeving doen? Lees hier meer….

Klantervaringen

Lees hieronder de ervaringen van klanten die deze training al eerder gevolgd hebben. Heb je nog vragen of twijfel je of dit een passende training is voor jouw ontwikkelwens, neem dan contact op

 • Deze training heeft mij zo verrijkt en mij inzicht gegeven in mijn handelen. Ik heb geleerd anders te communiceren/denken en handelen dan ik gewend was te doen. Tijdens de oefeningen werd ik enorm geconfronteerd met mijn gedrag en bood Linda mij handvatten dit om te buigen. 

  C. Rademaekers
 • Het enneagram geeft je inzicht in de verschillen maar vooral ook handvatten om een gesprek te hebben dat aansluit bij elk ‘type gesprekspartner. Door dit beter in te kunnen schatten (van anderen en jezelf!) zal de communicatie effectiever en prettiger kunnen verlopen!

  Petra Jaarbeurs
 • Confronterend om te zien hoe bevooroordeeld je bent, leuk om 'talenten' te ontdekken die je altijd als vanzelfsprekend hebt beschouwd. Wat neem ik mee? Minder frustratie en een stuk meer acceptatie!

  Mw. Faro
 • De training geeft inzicht in iemands eigen reageren, maar heeft mij ook handvatten gegeven in hoe ik bewuster kan reageren op andere enneagramtypes. Het maakt dat je de ander beter begrijpt en je kan daar je manier van communiceren op aanpassen, zodat dit effectiever wordt. Top!

  Mw. T. Huizen
 • Door de communicatietraining weet ik beter hoe ik mijn gevoelens en gedachtes beter onder controle kan brengen. Van Linda heb ik geleerd om mijn gevoelens en gedachtes meteen uit te spreken. Dit geeft veel meer rust en minder piekergedrag.

  Mw. M. Mulder
 • Een training die veel dieper gaat dan kennisoverdracht of stugge theorie. Een training die mijn ziel heeft geraakt en waarin ik oude gedragingen probeer om te turnen zodat ik in de toekomst met meer energie door het leven ga.

  Chantal
 • Ik heb meer inzicht in mijn eigen gedrag ontdekt en hoe ik mijn kwaliteiten kan inzetten om mijn doel te bereiken. Een hele complete training, bedankt voor deze mooie training!

  Anoniem

Coronamaatregelen Trainingen

LVcoaching beschikt over een eigen ruime trainingsruimte die goed geventileerd wordt. De trainingsgroepen worden tot nader orde bezet met een maximale grootte van 10 personen om de 1,5 meter afstand te kunnen waarborgen. U krijgt een vaste plaats, eigen tafel en materialen.

Prijsoverzicht Trainingen LVcoaching

Zakelijk (excl. btw)

Communicatietraining Inzicht  –  € 495,-
Training Inzicht in het Enneagram  –  € 385,-
Compassiedag  –  € 145,-
Ontpiekeren –  € 145,-

Neemt u deel als particulier, informeer dan naar de prijzen voor deelname.