ADHD trainingen, workshops en informatieavonden

LVcoaching biedt een gespecialiseerd aanbod trainingen, workshops en informatiesessies gericht op ADHD, ADD en aanverwante gedragsproblematiek

Waarom ADHD en ADD?

Linda de Vos is ervaringsdeskundig coach en is in 2016 begonnen met de Lezing Inzicht in ADHD & ADD, die tot op de dag van vandaag nog steeds goed bezocht wordt.

Linda heeft jarenlange ervaring met het coachen, begeleiden en trainen van mensen met ADHD en ADD. Het belang van goed begrijpen welke problemen ADHD en ADD met zich meebrengen en het verschil kunnen zien tussen de stoornis en de mens is de belangrijkste reden dat Linda de vinger op de zere plek weet te leggen en daadwerkelijk verandering bij mensen te weeg kan brengen.
Daarnaast hebben mensen met ADHD en ADD een zeer actief en creatief brein. Linda houdt hier rekening mee door in kleine groepen te werken en een afwisselend aanbod in leerstijlen te gebruiken waardoor het creatieve en denkende brein elkaar versterken in plaats van in de weg zitten.
Lees hieronder ook het unieke aanbod van het coachpakket : coaching & training in 1 coachtraject.

Het aanbod ADHD & ADD trainingen, workshops en informatiesessies

ADHD en ADD zijn wezenlijk verschillend. Voor de leesbaarheid spreken wij over ADHD. Alle trainingen ADHD zijn ook geschikt voor mensen die iets over ADD willen weten of dit zelf hebben., tenzij dit expliciet anders vermeld wordt.

“Wat je leert met plezier, vergeet je niet”

Coaching én training

Met de combinatie van training en coaching heb ik veel positieve resultaten bij mijn cliënten behaald. Je krijgt van mij individuele coaching en vervolgens kan je hier in de groepstraining praktisch mee aan de slag.  

Na de training bespreken we tijdens de individuele coaching wat er gelukt is van wat je hebt geleerd tijdens de coaching. Sommige veranderingen zijn gemakkelijk vast te houden en voelen goed. Andere zijn moeilijker toe te passen en vragen meer aandacht. Tijdens de coaching bespreken we hoe je het geleerde nog beter kan laten aansluiten bij jou in jouw persoonlijke leef- en werksituatie. De combinatie van coaching en training legt een stevig fundament waar je de rest van je leven op terug kan vallen. Je kunt altijd weer zelf de regie nemen en problemen aanpakken als er iets in je leven verandert.

Weet je nog niet precies hoe jij het wilt aanpakken? Kom dan eerst langs voor een kennismakingsgesprek om te kijken wat jouw wensen zijn en wat in dat geval voor jou goed werkt?