Maatwerk Trainingen bij LVcoaching

De meeste mensen die in mijn praktijk komen, hebben al verschillende trainingen gehad en evenveel coaches leren kennen. Ze hebben communicatietrainingen gevolgd, trainingen gericht op structuur, organisatie en effectief communiceren. Of trainingen om je persoonlijk te ontwikkelen op gedragsaspecten. Je kent ze vast wel: cognitieve gedragstherapie, assertiviteitstraining, effectiviteitstraining en zo zijn er legio mogelijkheden om een training te volgen. En toch heeft ze dat allemaal niet gebracht wat ze ervan hadden gehoopt. En de belangrijkste reden daarvoor is dat het niet beklijft. Je komt vol goede moed en voornemens zo’n training uit en binnen de kortste keren verzandt het in de waan van alledag. Dat is zonde van de tijd, de energie en het geld en het kan echt anders…. 

Hoe zorg je voor blijvend resultaat?

Er staan boeken volgeschreven met hoe je bijvoorbeeld structuur aan kunt brengen in je leven of hoe je het best kan communiceren. Maar als dit niet bij jou past, dan houd je dat gedrag niet vol. Dat is de essentie waarin mijn trainingen zich onderscheiden van alle andere. Ik maak de inhoud toepasbaar voor jou, uitgaande van jouw kwaliteiten, valkuilen en eventuele stoornissen of ziektebeelden die meespelen. 

Als je bij mij een training wilt volgen, beginnen we ook altijd eerst met een persoonlijk kennismakingsgesprek. Dan bespreken we jouw ontwikkelwensen, hoor ik van jou wat je al hebt gedaan en bepalen we samen welke training en/of coaching is gewenst. Omdat ik maatwerktrainingen geef, werk ik met kleine groepen. De omvang varieert van 4 tot maximaal 16 personen.

 

Coaching én training

LVcoaching biedt een unieke combinatie van Training & Coaching!

Naast de individuele coaching ga je praktisch aan de slag met jouw leerdoelen in de Trainingen.  Na de training bespreken we tijdens de individuele coaching wat er gelukt is van wat je hebt geleerd tijdens de coaching. Sommige veranderingen zijn gemakkelijk vast te houden en voelen goed. Andere zijn moeilijker toe te passen en vragen meer aandacht. Tijdens de coaching bespreken we hoe je het geleerde nog beter kan laten aansluiten bij jou in jouw persoonlijke leef- en werksituatie. De combinatie van coaching en training legt een stevig fundament waar je de rest van je leven op terug kan vallen. Je kunt altijd weer zelf de regie nemen en problemen aanpakken als er iets in je leven verandert.

Een coachtraject met de combinatie van trainingen en coaching is altijd maatwerk. In het intakegesprek bespreken wij wat jouw ontwikkelwensen zijn.
Samen bekijken we hoeveel coachsessies er nodig zijn en welke training(en) relevant zijn voor het realiseren van jouw doelen.

 

Aanbod van trainingen bij LVcoaching

Er worden verschillende trainingen aangeboden, die zowel apart als gecombineerd in een coachtraject kunnen worden gevolgd:

Locatie trainingen LVcoaching in Amersfoort & Omgeving

LVcoaching beschikt over een eigen trainingruimte in Amersfoort.
Trainingen voor groepen zijn altijd maatwerk en kunnen desgewenst op eigen locatie of andere datum gegeven worden.
Stuurt u in dat geval een mail aan linda@lvcoaching.nl