Maatwerk Trainingen bij LVcoaching

De meeste mensen die in mijn praktijk komen, hebben al verschillende trainingen gehad en evenveel coaches leren kennen. Ze hebben communicatietrainingen gevolgd, trainingen gericht op structuur, organisatie en effectief communiceren. Of trainingen om je persoonlijk te ontwikkelen op gedragsaspecten. Je kent ze vast wel: cognitieve gedragstherapie, assertiviteitstraining, effectiviteitstraining en zo zijn er legio mogelijkheden om een training te volgen. En toch heeft ze dat allemaal niet gebracht wat ze ervan hadden gehoopt. En de belangrijkste reden daarvoor is dat het niet beklijft. Je komt vol goede moed en voornemens zo’n training uit en binnen de kortste keren verzandt het in de waan van alledag. Dat is zonde van de tijd, de energie en het geld en het kan echt anders…. 

Hoe zorg je voor blijvend resultaat?

Er staan boeken volgeschreven met hoe je bijvoorbeeld structuur aan kunt brengen in je leven of hoe je het best kan communiceren. Maar als dit niet bij jou past, dan houd je dat gedrag niet vol. Dat is de essentie waarin mijn trainingen zich onderscheiden van alle andere. Ik maak de inhoud toepasbaar voor jou, uitgaande van jouw kwaliteiten, valkuilen en eventuele stoornissen of ziektebeelden die meespelen. 

Als je bij mij een training wilt volgen, beginnen we ook altijd eerst met een persoonlijk kennismakingsgesprek. Dan bespreken we jouw ontwikkelwensen, hoor ik van jou wat je al hebt gedaan en bepalen we samen welke training en/of coaching is gewenst. Omdat ik maatwerktrainingen geef, werk ik met kleine groepen. De omvang varieert van 4 tot maximaal 16 personen.

Populaire trainingen die 2 tot 4 x per jaar gegeven worden zijn de Training inzicht in het Enneagram, de Communicatietraining Inzicht en de Compassiedag. Voor echte fanatiekelingen is er een vervolg op de basistraining, de Enneagramtraining PRO.

 

Klantervaringen Trainingen LVcoaching

 • Door de communicatievaardigheden die ik van Linda heb geleerd, weet ik beter hoe ik mijn gevoelens en gedachtes beter onder controle kan brengen. Van Linda heb ik geleerd om mijn gevoelens en gedachtes meteen uit te spreken. Dit geeft veel meer rust en minder piekergedrag. De coaching en training vond ik een fijne combinatie. Zo kan je het op een goede manier toepassen. Door de trainingen kom je er ook achter hoe je communiceert in groepsverband.

  M. Mulder
 • Het delen van je gevoel met een ander en dat leren uitspreken. Dit was 1 van de trainingen die Linda me gegeven heeft met als resultaat dat mijn omgeving nu snapt waarom je soms op een bepaalde manier reageert. Ik krijg complimenten over mijn persoonlijke manier van communiceren. Wie ben ik en wat is mijn talent?  Ik heb het antwoord gevonden met de hulp van Linda.

  P. Coolen
 • Linda, ik heb genoten van de dag enneagramtraining. Jij weet je cursisten mee te nemen in de enneagramtypes. Je geeft inzicht in iemands eigen reageren, maar het heeft mij ook handvatten gegeven in hoe ik bewuster kan reageren op andere enneagramtypes door al die communicatiestijlen te bespreken. Het maakt dat je de ander beter begrijpt en je kan daar je manier van communiceren op aanpassen, zodat dit effectiever wordt. Leuk om dit zo bewust te ervaren. Top!

  Petra T
 • Wat voor type ben je en wie zit er tegenover je? Het enneagram geeft je inzicht in de verschillen maar vooral ook handvatten om een gesprek te hebben dat aansluit bij elk ‘type gesprekspartner. Wat is de beleving en welke waarden vindt elk type bij uitstek belangrijk? Door dit beter in te kunnen schatten (van anderen en jezelf!) zal de communicatie effectiever en prettiger kunnen verlopen!

  Petra R
 • Een echte eye-opener deze training! Ik was met stomheid geslagen hoe anderen denken en reageren op bepaalde situaties. Alles wat voor mij zo vanzelf gaat in gedachtes en gedrag, bleek voor anderen allesbehalve vanzelfsprekend. Confronterend om te zien hoe bevooroordeeld je bent, leuk om 'talenten' te ontdekken die je altijd als vanzelfsprekend hebt beschouwd. Wat neem ik mee? Minder frustratie en een stuk meer acceptatie!

  J.Faro
 • De communicatietraining heeft mijn verwachtingen overtroffen. Ik heb meer inzicht in mijn eigen gedrag ontdekt en hoe ik mijn kwaliteiten kan inzetten om mijn doel te bereiken. Ik vind het een hele complete training, bedankt voor deze mooie training.

  Anoniem

Coaching én training

LVcoaching biedt een unieke combinatie van Training & Coaching!

Naast de individuele coaching ga je praktisch aan de slag met jouw leerdoelen in de Trainingen.  Na de training bespreken we tijdens de individuele coaching wat er gelukt is van wat je hebt geleerd tijdens de coaching. Sommige veranderingen zijn gemakkelijk vast te houden en voelen goed. Andere zijn moeilijker toe te passen en vragen meer aandacht. Tijdens de coaching bespreken we hoe je het geleerde nog beter kan laten aansluiten bij jou in jouw persoonlijke leef- en werksituatie. De combinatie van coaching en training legt een stevig fundament waar je de rest van je leven op terug kan vallen. Je kunt altijd weer zelf de regie nemen en problemen aanpakken als er iets in je leven verandert.

Een coachtraject met de combinatie van trainingen en coaching is altijd maatwerk. In het intakegesprek bespreken wij wat jouw ontwikkelwensen zijn.
Samen bekijken we hoeveel coachsessies er nodig zijn en welke training(en) relevant zijn voor het realiseren van jouw doelen.

Lees hier mijn blog over de combinatie van training en coaching

Aanbod van trainingen bij LVcoaching

Er worden verschillende trainingen aangeboden, die zowel apart als gecombineerd in een coachtraject kunnen worden gevolgd:

Locatie trainingen LVcoaching in Amersfoort & Omgeving

LVcoaching beschikt over een eigen trainingruimte in Amersfoort.
Trainingen voor groepen zijn altijd maatwerk en kunnen desgewenst op eigen locatie of andere datum gegeven worden.
Stuurt u in dat geval een mail aan linda@lvcoaching.nl