In Nieuws

UPDATE CORONA , 12 januari 2021

Vandaag is een verlenging van de lockdown aangekondigd en in dit bericht informeer ik je over de voortgang van jouw coachtraject en de jaarkalender van de trainingen.

Sluiting praktijk (fysiek)
De praktijk is gesloten zolang de lockdown duurt, momenteel 9 februari. Voor ieders veiligheid en het belang van het ‘afrekenen’ met dit virus rekening ik op jouw begrip hiervoor.

Online coachgesprekken 
De online coachgesprekken die gepland staan gaan onveranderd door.

Fysieke coachgesprekken
De gesprekken in de praktijk worden hervat op het moment dat het weer veilig is om elkaar te treffen. Hierbij houd ik de landelijke richtlijnen en de adviezen van het RivM aan.  Jouw fysieke gesprek wordt omgezet naar een online coachsessie. Er wordt gebruik gemaakt van beeldbellen via Pluform.

Als je de voorkeur geeft aan het verzetten van een afspraak zijn daar geen kosten aan verbonden. In overleg passen we de planning aan.

Persoonlijke ontwikkeling moet je wel scherp houden!
Op het moment dat je ervoor kiest om een gesprek te verzetten of er is sprake van een uitvallend gesprek.
Maak dan gebruik van de optie om te beeldbellen of chatten als je dat nodig acht! Aan een belafspraak of videogesprek om af te stemmen (indicatie=30 minuten) zijn geen extra kosten verbonden. Jouw coachgesprekken houd je tegoed!
Mocht ik je langere tijd niet spreken geef dan een update via Pluform hoe het met je gaat. Op deze wijze blijf ik van jouw voortgang op de hoogte en kunnen we op een later moment vlot weer van start.

Pluform
Heb je een online afspraak? Start Pluform dan op in Google Chrome of Firefox op om een goede verbinding te kunnen maken. Het gebruik van een hoofdtelefoon is aan te raden voor een goede geluidskwaliteit. Als je online bent dan start de coach het videogesprek op de afgesproken tijd.

Jaarkalender trainingen!
Inmiddels zijn er behoorlijk wat trainingen uitgesteld, met dank voor jullie geduld en flexibiliteit hierin.
Het steeds weer verzetten van een training is onprettig en ook zijn er verschillende wensen. Waar de een liefst de snelst mogelijke optie wil (ook als dat verzetten betekent), wacht de ander liever wat langer met meer zekerheid.
In onderstaande link ontvang je de jaarkalender en kun je zelf kijken op welke termijn je jouw training wilt volgen.
jaarkalender-training-lvcoaching-2021
Graag ontvang ik jouw voorkeur voor de training. Indien de groep voor mij naar wens is en plaats beschikbaar ontvang je een bevestiging en ben je ingeschreven voor de training.

Bedrijfscoaching & bedrijfstrainingen 
Alle bedrijfscoaching die normaal op locatie plaatsvindt wordt online voortgezet. Voor trainingen op locatie geldt dat deze online gegeven worden of opnieuw gepland worden na 1 maart. Er wordt contact met u opgenomen voor een nieuwe planning.

Openingstijden t/m 9 februari
In verband met thuisonderwijs en wisselende thuissituaties zijn de openingstijden aangepast naar 12.00 – 21.00.
Gaat je voorkeur uit naar de avond in verband met de kinderen of een werkende partner dan is dat mogelijk. Zonder tegenbericht blijft de afspraak staan als gepland.

Financiën
Lukt het jouw onverhoopt niet om aan de afgesproken betaling te voldoen of wil je meer spreiden? Laat mij dit dan zo snel mogelijk weten dan maken we hier afspraken over.

Heb je vragen, stel ze gerust,

Op een snel en gezond weerzien!!

Hartelijke groeten,
Linda