In Nieuws

UPDATE CORONA , 12 november 2021

Wat hadden we gehoopt dat wij het Corona tijdperk achter ons konden laten! Helaas is dit niet het geval.
Vandaag is een lockdown aangekondigd voor 3 weken. In dit bericht informeer ik je over de voortgang van jouw coachtraject, supervisie en/of training.

Coachgesprekken en kennismakingsgesprekken (fysiek)
De coachgesprekken die in de praktijk plaatsvinden kunnen doorgaan. Hierbij houd ik de landelijke richtlijnen en de adviezen van het RivM aan. Als je zelf de voorkeur geeft aan het verzetten van een afspraak of omzetten naar een e-coachgesprek dan is dat mogelijk.  Lees in de bijlage de voorzorgmaatregelen nog eens door.

Online coachgesprekken
De online coachgesprekken die gepland staan gaan onveranderd door.

Persoonlijke ontwikkeling moet je wel scherp houden!
Mocht ik je langere tijd niet spreken geef dan een update via MijnDiad hoe het met je gaat. Op deze wijze blijf ik van jouw voortgang op de hoogte, blijf je zelf met jouw ontwikkeling bezig en  kunnen we op een later moment weer vlot van start. Het is ook mogelijk om een extra opdracht of oefening te ontvangen, geef jouw wensen gerust aan via Mijn Diad.

Trainingen
Helaas kunnen de trainingen tot 15 december niet doorgaan. Heb jij een training in november of december dan ontvang je een persoonlijk bericht.
In onderstaande link ontvang je de jaarkalender 2022 en kun je zelf kijken op welke termijn je jouw training wilt volgen.
jaarkalender-trainingen-lvcoaching-2022-nieuw
Graag ontvang ik jouw voorkeur voor de training. Indien de groep voor mij naar wens is en plaats beschikbaar ontvang je een bevestiging en ben je ingeschreven voor de training.

Bedrijfscoaching, bedrijfstrainingen en gesprekken op locatie 
Alle externe afspraken die normaal op locatie plaatsvindt wordt online voortgezet. Voor trainingen op locatie geldt dat deze online gegeven worden of opnieuw gepland worden na 1 januari. Er wordt contact met u opgenomen voor een nieuwe planning.

Heb je vragen, stel ze gerust,

Op een snel en gezond weerzien!!

Hartelijke groeten,
Linda