In Nieuws

Ondernemer van de maand FemX ondernemersnetwerk

Iedere maand staat er een ondernemer van FemX Ondernemersnetwerk centraal op LinkedIn. In juni is dat Linda de Vos van LVcoaching. Ondernemen in Amersfoort!

“Ik ben Linda de Vos van LVcoaching uit Amersfoort.

Hardnekkig gedrag? Zaken die net even niet zo lopen zoals jij het wil? Gebrek aan energie?
Het zijn menselijke thema’s die ons levensgeluk kunnen verstoren.
Ik vind het fantastisch om met mensen aan de slag te gaan om obstakels te overwinnen en positieve veranderingen in hun leven te bewerkstelligen.
Of het nu gaat om gedragsproblemen, communicatie, loopbaanbegeleiding of professionele  groei. Als coach richt ik me op groei en transformatie. Ik geloof er sterk in dat zelfreflectie en focus houden op jouw doelen de sleutel zijn tot persoonlijke ontwikkeling en meer levensgeluk. Mijn aanpak is doortastend, praktisch en gericht op blijvend resultaat.

Kijk op ondernemen

Op deze manier kijk ik ook naar ondernemen. Ondernemen is voor mij kwaliteitswerk leveren en continue groeien als vakdeskundige. Het leuke van ondernemen vind ik dat ik veel vrijheid heb, mijn eigen keuzes maak en de service kan verlenen die ik voor ogen heb.
Ik kom uit een familie waar overwegend gekozen is voor vaste banen, dus had ik als ondernemer best wat te leren. Door bij netwerken aan te sluiten heb ik veel geleerd van het ondernemerschap en mijn eigen visie ontwikkeld.

Belang van een netwerk

Bij FemX Ondernemersnetwerk ervaar ik betrokken en professionele ondernemers die zowel in hun werk als in de groei van ons netwerk investeren. Ik vind het fantastisch om met collega-ondernemers te sparren, hulp te bieden, te vragen en elkaar te inspireren.
De combinatie van formele bijeenkomsten en informele contactmomenten vind ik ideaal en waardevol. Ik vind het mooi dat er voor aanvullende beroepen wordt gekozen en dat er in de bijeenkomsten voor doorlopende en aanvullende thema’s wordt gekozen. Voor mij betekent het dat ik een brede visie op het ondernemerschap heb en op een natuurlijke manier met ondernemersthema’s bezig blijf.

Ben je een ondernemer met passie voor jouw vak en spreekt jou dit aan? Stuur me een pb en je bent van harte welkom als gast  bij een van onze bijeenkomsten”