In Nieuws

De trainingen voor het jaar 2022 zijn bekend.

Na een Trainingsarme Coronaperiode is het trainingsaanbod voor 2022 uitgebreid. In het aanbod zitten zoals altijd de Communicatietraining, Enneagramtraining, de informatieavonden en na een lange Coronatijd is de Compassiedag weer terug. Gezien de populariteit van deze training verwacht ik nog een 2e datum te plannen in het najaar.

Jaarkalender Trainingen LVcoaching 2022

Wil je meer informatie over de beschikbare trainingen en wil je weten welke training het best aansluit bij jouw ontwikkelwensen? Neem dan contact op

Nieuw
Met trots kan ik jullie melden dat wij in 2022 starten met de Enneagram-verdiepingsdagen, Enneagramtraining PRO1, PRO2 en PRO3. Opvolgend op de basistraining over het Enneagram kan je nu in 3 verschillende richtingen een vervolgtraining volgen.

Aanbod Trainingen
Meer informatie? Kijk dan op de website of download hier de folders:
Communicatietraining Inzicht LVcoaching
Training Inzicht in het Enneagram LVcoaching
Compassiedag LVcoaching
Klik hier voor meer informatie over de Enneagram PRO trainingen

Coaching én training
LVcoaching biedt tevens een unieke combinatie van Training & Coaching!

Naast de individuele coaching ga je praktisch aan de slag met jouw leerdoelen in de Trainingen.  Na de training bespreken we tijdens de individuele coaching wat er gelukt is van wat je hebt geleerd tijdens de coaching. Sommige veranderingen zijn gemakkelijk vast te houden en voelen goed. Andere zijn moeilijker toe te passen en vragen meer aandacht. Tijdens de coaching bespreken we hoe je het geleerde nog beter kan laten aansluiten bij jou in jouw persoonlijke leef- en werksituatie. De combinatie van coaching en training legt een stevig fundament waar je de rest van je leven op terug kan vallen. Je kunt altijd weer zelf de regie nemen en problemen aanpakken als er iets in je leven verandert.

Een coachtraject met de combinatie van trainingen en coaching is altijd maatwerk. In het intakegesprek bespreken wij wat jouw ontwikkelwensen zijn.
Samen bekijken we hoeveel coachsessies er nodig zijn en welke training(en) relevant zijn voor het realiseren van jouw doelen.

Kleinschalig en maatwerk
LVcoaching hecht veel belang aan kleinschalige en zorgvuldig samengestelde groepen! Zodat je veel leert, weet hoe het geleerde bij jou past en hoe je dit in de praktijk moet toepassen en volhouden.
Een goede balans tussen leren en ervaren!

Schrijf je hier in voor jouw gewenste training